Kattimies1968, 56v

Kivaa naista

Hei!

Miten voi olla niin vaikeaa kivan tositarkoituksella olevan naisen löytäminen...

Onko näin että täältä ei löydy fiksua ja nättiä naisseuraa loppuelämäksi? Ainoastaan seikkailijoita, jotka eivät halua sitoutua. Itse en niistä seikkailuista perusta vaikka seksistä kovasti pidänkin. Kapakoista en jaksaisi sinua etsiä, niissäkin sinkkuna tulee pyörittyä kavereita moikkaamassa kun yksin en viihdy.

Elämää oisi paljon kivempi viettää kahdestaan. Löytyy tosi kiva mökki kivalla paikalla. Näin yksin se kaikki menee hukkaan. Ja mielelläni haluan sinusta kumppanin loppuelämäksi.

Olen siis ihan katseenkestävä (kuulemma komeakin ; ), kiva ja fiksukin 187/86 mies ja haen omaa kultaa kainalooni. Olen liikunnallinen mies, pidän hyvistä leffoista, musiikista ja kirjoista ja kun minulla on se oma kulta niin alkoakaan en käytä juuri lainkaan. Juovun sitten sinun seurasta. Absolutisti en kuitenkaan ole.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mikään ei ole niin surullista kuin käydä yksin nukkumaan ja taas herätä yksin. Ja onhan se seksikin suhteessa hyvin tärkeää ja sen tulee toimia. Tämä sinkkuilu on joka suhteessa painajaismaista minulle. Eikä ihmistä ole luotu olemaan yksin. Kaikki arkipäiväinenkin on juhlaa, kun sen tekee rakastamansa ihmisen kanssa.

Iälläsi ei ole väliä eikä sillä onko sinulla lapsia kunhan sinulla on aikaa minullekin. Enkä myöskään hae mitään missiä tai mallia vaan ihan tavallista luotettavaa, rehellistä, uskollista ja keskustelutaitoista naista. Nainen joka osaa huomioida myös toisen ja sinulla on aikaa oikealle parisuhteelle. Olet myös toipunut entisistä suhteistasi eikä sulla suurempia traumoja mistään. Aina pitää katsoa eteenpäin elämässä eikä kaivella vanhoja.

Haluan sinusta seuraa kävely- tai fillarilenkille, leffaan, bändejä kuuntelemaan, hiihtämäänja pulkkamäkeen (jos kelit sallii),puistoon picnicille, mökille tai ihan sohvalle vain viereen. Olisi paljon kaikkea johon sinut haluaisin mukaan. Osaat huomioida toisen ja minulta sitä huomiota tulet kyllä myös saamaan kaikin tavoin.

Toivottavasti kuulen sinusta jo pian! Ja minä varmasti olen tutustumisen arvoinen mies ja olisi paljon sinulle annettavaa.

ps. jos numeroiden vaihtaminen vaikeaa niin älä ota yhteyttä. Kirjoitteluseuraa en hae vaan oikeaa suhdetta. Ja olen aikuinen mies niin en jaksa mitään leikkejä enää. Kommunikoinnin minun kanssa toimittava kaikella tapaa.

ps.2 Älkää hyvät ihmiset laittako mitään deluxe-viestejä. En näe niitä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
56 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Heinola
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: