• Chili
  • 27 vuotta
  • Vihti
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Chili

Hei kaikille!

No, alkujaan sanon että olen melko arka nuori nainen. Minulla ei ole kokemusta deittailusta, en ole koskaan seurustellut, mutta minulla on ollut muutama paha tapaus miesten kanssa mikä on saanut minut vähän pelkäämään vastakkaista sukupuolta. Mutta pidän silti miehistä, epäilen vain motiiveja vähän ensin ja pelkään tietenkin kontaktia.

Viime vuosina ystävystyin Liettualaisen nuoren naisen Even kanssa. Aluksi pelkäsin häntä, mutta sitten kun tutustuimme paremmin meistä tuli parhaita ystäviä ja pikku hiljaa sitä mukaa aloin pitää häntä niin hyvänä ystävänä että minua ei olisi haitannut seurustella hänen kanssa. Olen tunnustanut tunteeni Evelle monta kertaa, mutta olen aina saanut pakit. Kunnioitan kuitenkin hänen päästöstään rajojaan ja häntä ennemmin huvittivat tunteeni niinpä olemme yhä parhaita ystäviä ja kaipaan hänen seuraansa joka päivä.

Uskon tärkeyteen ja kaikki mitä toiselle tekee on tärkeää. Ensi suukkoa en ole koskaan antanut koska ketään erikoista ei ole tullut vastaan, niin minulla ei olekkaan edes oikein kokemusta suutelusta. Aika hassua, eikö? X)
Olen melko pahuksen ujo, mutta osaan olla ärhäkkäkin aika ajoin jos satun sille tuulelle, mutta en ole ärhäkkä koskaan ilman syytä.

Harrastan kesäisin hiukan pyöräilyä, nautin sukeltamisesta snorklaus laseilla kun en osaa pidättää hengitystä tai avata silmiäni veden alla, kävelen paljon paikasta toiseen, mutta intohimojani on kirjoittaminen ja lukeminen. Nautin aina hyvistä amatööri kirjoittajien töistä ja minusta on hauskaa kirjoittaa omia tarinoita, tai fanfictioneja miksi niitä nyt kutsutaan ja julkaista niitä nettiin muille nörtti ystävilleni luettavaksi. Aah, ja pidän myös Englannin kielestä! Kaikki mitä teen on Englanniksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Neidit... Ovat söpöjä... Mutta pelottavia myös, niin kuin miehet. Olin hyvin arka ja se teki minusta nuorena helpon kiusan kohteen luokkien ilkeikke tytöille joten kun näen tytön joka on todella kaunis pelästyn samantien.

Mutta sitten joskus... Joskus kun kävelen Helsingin kaduilla, istun linja-autossa tai käyn vain kaupassa olen huomannut muutaman todella suloisen nuoren naisen joka vaikuttaa omanlaatuiselta aka quirky. Kerran näin suloisen tytön polkkatukalla, silmälaseilla ja hänellä Naruto avaimenperä ja minä olin kahden kiven välissä että olisinko puhunut hänelle. Mutta minä ujona en uskaltanut istuuntua kesken linja-automatkan hänen viereensä aloittamaan keskustelua. >////<

Kaipaan kumppania joka osaa ymmärtää pelkojani, arvostaa niitä ja olla kärsivällinen kanssani. Minulla on lievä Aspergerin syndrooma, niin en ole mikään paras juttukaveri kun en oikein välillä ymmärrä mistä normaalit ihmiset puhuvat, mutta yritän parhaani mukaan ymmärtää ja antaa tukea. Minut luokitellaan yleensä harvinaisen empaattiseksi ihmiseksi.

En yleensä lue tai katso uutisia koska siellä ei yleensä ole mitään positiivista. Pidän positiivisista asioista jotka piristävät normaalia tylsää arkeani ja sen takia pidän todella paljon komedia sarjoista, Rillit Huurussa, ja piirretyistä. Pidän muunmuassa Spiderman piirretyistä kun niitä tulee, niissä on niin hyviä vitsejä, Adventure Time:a on katsottu, Total Drama Island ja rakastan Japanilaisia piirrettyjä ja sarjakuvia. Ne ovat niin tunteikkaita ja jotkut todella hauskoja! :D

Ikä
27 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Vihti
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!