• Chili
  • 24 vuotta
  • Vihti
  • Nainen etsii miestä

Chili

Hei kaikille!

No, alkujaan sanon että olen melko arka nuori nainen. Minulla ei ole kokemusta deittailusta, en ole koskaan seurustellut, mutta minulla on ollut muutama paha tapaus miesten kanssa mikä on saanut minut vähän pelkäämään vastakkaista sukupuolta. Mutta pidän silti miehistä, epäilen vain motiiveja vähän ensin ja pelkään tietenkin kontaktia.

Uskon tärkeyteen ja kaikki mitä toiselle tekee on tärkeää. Ensi suukkoa en ole koskaan antanut koska ketään erikoista ei ole tullut vastaan, niin minulla ei olekkaan edes oikein kokemusta suutelusta. Aika hassua, eikö? X)
Olen melko pahuksen ujo, mutta osaan olla ärhäkkäkin aika ajoin jos satun sille tuulelle, mutta en ole ärhäkkä koskaan ilman syytä.

Harrastan kesäisin hiukan pyöräilyä, nautin sukeltamisesta snorklaus laseilla kun en osaa pidättää hengitystä tai avata silmiäni veden alla, kävelen paljon paikasta toiseen, mutta intohimojani on kirjoittaminen ja lukeminen. Nautin aina hyvistä amatööri kirjoittajien töistä ja minusta on hauskaa kirjoittaa omia tarinoita, tai fanfictioneja miksi niitä nyt kutsutaan ja julkaista niitä nettiin muille nörtti ystävilleni luettavaksi. Aah, ja pidän myös Englannin kielestä!

Pidän miehistä joilla on yleensä sellainen pieni pukinparta tai oikein kunnon parta. Se on vain omalla tavallaan todella... puoleensavetävä. Mutta pidän todella pitkistä miehistä! Pituus on vain yhtä suurta plussaa! X//D

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaipaan kumppania joka osaa ymmärtää pelkojani, arvostaa niitä ja olla kärsivällinen kanssani. Minulla on lievä Aspergerin syndrooma, niin en ole mikään paras juttukaveri kun en oikein välillä ymmärrä mistä normaalit ihmiset puhuvat, mutta yritän parhaani mukaan ymmärtää ja antaa tukea. Minut luokitellaan yleensä harvinaisen empaattiseksi ihmiseksi.

En yleensä lue tai katso uutisia koska siellä ei yleensä ole mitään positiivista. Pidän positiivisista asioista jotka piristävät normaalia tylsää arkeani ja sen takia pidän todella paljon komedia sarjoista ja piirretyistä. Pidän muunmuassa Spiderman piirretyistä kun niitä tulee, niissä on niin hyviä vitsejä, Adventure Time:a on katsottu, Total Drama Island ja rakastan Japanilaisia piirrettyjä ja sarjakuvia. Ne ovat niin tunteikkaita ja jotkut todella hauskoja! :D

Ikä
24 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Vihti
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Aseksuaali
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia