• animaltrainer
  • 36 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

animaltrainer

Well, hellou there ;)

Savuton ja urheilullinen, lapseton herrasmies etsii kaltaistaan naisseuraa joka arvostaa terveellisiä elämäntapoja ja yhteisiä nautintoja.

Löytyiskö täältä kivaa seuraa kävelylle, luontoon koirien kanssa? Ja ehkä sieltä kotisohvalle rentoilemaan... En kaipaa bilehilettä, vaan seuraa tekemään hyvää ruokaa yhdessä ja nauttimaan toistemme seurasta. Rakastan pitkiä rauhallisia aamuja nauttien aamupalasta ja toisitamme. Arvostan empaattisuutta, iloisuutta, terveellisiä elämäntapoja. Avointa keskustelua kaikesta ja läheisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hyvä musiikki menee mulla tunteisiin, meen hyvistä biiseistä kananlihalle, entä sä? Oon luonteeltani positiivinen ja optimistinen haaveilija mutta vähän liiankin pitkälle ajatteleva realisti ja perfektionisti. Oon ilmeisesti myös erityisen seksuaalinen, joten et saisi olla allerginen intohimollekaan. Eli oon paljon tunteva, puhuva ja mukavuudenhaluinen hedonisti joka kaipaa toista fiilistelemään asioita ja innostumaan niistä yhdessä. En jaksa negatiivisiä ihmisiä jotka syö kaiken energian, saan voimia kaikkeen hyvästä fiiliksestä enkä koskaan halua mennä nukkumaan ilman sopua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nyt onkin sitten suunnitelmat auki, siis kaikessa. Luulin jo kertaalleen että mulla oli kaikki, mutta nyt ei enää olekaan. Rakastan maaseudun rauhaa ja haluaisin vielä joskus päästä sinne asumaan. Haaveilen uskollisesta tosirakkaudesta ja omasta perheestä, onnesta joka tulee sisältäpäin. Haluan oppia virheistäni ja kasvaa paremmaksi mieheksi.

Mutta eipä mennä asioiden edelle, tuun mieluiten sun taakse :P

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia