• Denttom
  • 35 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Salsaa ja saksanpähkinöitä ilman lapsia

Olen maailmaa nähnyt, fiksu ja aktiivinen mies, jolta puuttuu rikoskumppani muun muassa tanssilattialle, luontoretkille ja tähtien tuijotteluun. Muutin juuri takaisin Suomeen vuoden ulkomailla työskentelyn jälkeen. Etsin kaltaistani itsestään huolehtivaa naista, jolla on lämmin sydän ja jonka pää toimii muutenkin kuin hattutelineenä.

Työskentelen digitaalisen markkinoinnin parissa, mutta olen ehtinyt tehdä monenlaista toimittajan töistä ohjelmistokehitykseen. Vapaa-aikani kuluu usein tanssien (hip hop, popping, kuubalainen salsa ja vähän muutakin), joogaten + muutenkin kuntoillen, elokuvia tuijotellen ja tieteen uusimpia ihmetyksiä seuraten. Minusta saat seuraa melkein mihin vain taidenäyttelystä uimahalliin ja kokeilen mielelläni uusia juttuja.

Koska olen avoin uusille asioille ja ihmisille, se olisi toivottavaa myös sinulta. Minulla on jo oma elämä, toivottavasti sinullakin. On tärkeää, että sinun kalenteristasi löytyy oikeasti tilaa myös toiselle ihmiselle. Elän vahvasti arvojeni mukaista elämää, enkä aio hankkia jälkikasvua tai omakotitaloa, joten "punaisen talon, perunamaan ja Volvon" haikailijoiden kannattaa siirtyä seuraavaan ilmoitukseen. Sen sijaan jos terveellinen ja ekologinen elämäntapa, oppiminen ja tiede, inhimillisyys sekä läheisyys kuulostavat sinun jutuiltasi, niin laita viestiä tulemaan! Ihmetellään maailman menoa yhdessä. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
35 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia