• Oxygen8
  • 37 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Ravistettava ennen käyttöä

Huom: Sama teksti englanniksi löytyy alempaa.
Note: You will find the same text in English further down.

-----

Elämä on ihan OK ja hyvin menee, mutta olisihan se aika siistiä jos ei olisi koko ajan ihan yksin. Eli voisi ehkä mennä vieläkin paremmin jos olisi joku, kenen kanssa olla yhdessä, mennä, tehdä, reissata, treenata, halata, kiehnata ja kaikkea ja niin edespäin.

Onnellisuus ei ole sitä että saa kaiken mitä haluaa, vaan sitä että arvostaa sitä mitä on. Mutta ei se tarkoita etteikö voisi vielä yrittää parantaa asioita. Eli löytyisiköhän joku, kenen kanssa voisi vetää yhtä köyttä ja vieläpä samaan suuntaan? Onhan nyt jossain pakko olla söpöjä, kivoja ja urheilullisia naisihmisiä halikaveria vailla?

Vapaa-aika kuluu yleensä liikuntaharrastuksissa ja ihan kotona ollessa. Matkustella on saanut työn puolesta aika paljon ja vaikka missä, niin että eipä sitä millekään lomareissulle ainakaan yksinään tule lähdettyä, mutta jos olisi joku matkakumppani niin sehän olisi sitten eri asia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tärkeitä elämänarvoja minulle ovat terveys, rehellisyys ja luotettavuus. Ilman niitä on vaikea saada aikaan huipputuloksia missään asiassa.

Muuten, koska tästä aina tulee puhetta: minä EN ole kalju. Tuosta kuvasta se ei selkeästi näy, mutta hiukset on, pidän ne vaan hyvin lyhyinä, lähes olemattomina.

-----

Life is OK and going good, but still it would be quite cool not to be alone all the time. So maybe life could be even better if I had someone to be together with, go with, do with, travel with, exercise with, hug with, snuggle with and all and so on.

Happiness is not getting everything one wants, but valuing what one has. But that doesn't mean that one can't try to improve things anyway. So would there be someone who could fight with me on the same side? There's got to be somewhere cute, nice and sporty ladies missing a companion?

I mostly spend my free time exercising and at home. I have had the chance to travel a lot and in very diverse places because of work, so I'm not really in the habit of doing any vacation trips, at least not alone, but if there were a travelling companion then that would be a different matter.

For me important values in life are health, honesty and reliability. Without those it is difficult to achieve top results in any matter.

By the way, since this always comes up: I am NOT bald. You cannot see it clearly from the picture, but I have hair, I just keep it very short, practically nonexistent.

Ikä
37 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia