• fortunecaptain
  • 19 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Olisitko se pieni seikkailuni

Hei sinä siellä ruudun toisella puolella!

Olen 18-vuotias, lyhyt ja omalaatuinen olento Helsingistä. Pidän tyyliäni hieman hipsterimäisen rockina, mutta suurimman osan ajasta minut näkee mukavuudenhaluisesti pukeutuneena. Meikkiä käytän melko harvoin, yleensä treffeille tai joillekin tapaamiselle. Päivittäiseen käyttöön se ei kuulu kuitenkaan.

Luoneeltani olen omasta mielestäni ulospäin suuntautunut, varsinkin tutustumisen jälkeen. Jos minulla on energiaa tai olen juonut kupillisen kahvia tai energiajuomaa, minun on vaikea pysyä paikallani. Rakastan ruokaa ja se näkyy kehossani, mutta sen vuoksi viihdyn hyvin sitten salilla. Muualle minua ei oikein saakkaan liikkumaan. Minulla on päiviä jolloin en voi sietää sosiaalista elämää, mutta enemmän niitä, jolloin kaipaan seuraa. Olen sellainen, joka pitää kotona olemisesta ilman mitään suurempaa tarvetta tehdä mitään ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä.

En tällä hetkellä kaipaa vakavaa suhdetta, mutta kaverit on aina tervetulleita, varsinkin nyt, kun olen muuttanut uudelle paikkakunnalle yksinäni koiran kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
19 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi