Lighthouse, 44v

Life's too short!

Etsin kaunista, seksikästä ja urheilullista naista eroottiisiin ja kiihkeisiin leikkeihin. Olet korkeasti koulutettu, iältäsi n. 27-37 vuotta, todennäköisesti hyvässä asemassa työpaikallasi ja saat aina katseet kääntymään, kun kävelet käytävillä jakkupuvussa ja korkokengissä.

Olet ehkä käynyt katsomassa 50 shades-elokuvan ja huomasit jonkin syttyvän sisälläsi....tai sitten olet nähnyt vain trailerin ja todennut elokuvan olevan vain koululaisille...olet siis jo tutustunut aiheeseen.

Sinua kiihottaa ajatus leikkiä siistejä, visuaalisia, kiihkeitä ja sensuelleja bdsm-leikkejä ja pukeutua illalla seksikkäisiin alusvaatteisiin, nahkaan, lateksiin tai metallisiin asuihin...sydämesi alkaa hakata, kun ajattelet saavasi nahkapannan kaulaasi ja käsiraudat ranteisiisi....

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olet ehkä tutustunut internetin ihmeellisen tarjontaan ja löytänyt kiinnostavia visuaalisia ajatuksia...kokeile vaikka googlaamalla "sensual bdsm tumblr"...

Mikäli tunnistat itsesi, kirjoita. Voidaan vaihtaa ajatuksia pitkäänkin sähköpostitse, vaihtaa kuvia ja katsoa saammeko toisemme syttymään....life's too short!

Sukupuoli
Mies
Ikä
44 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Suuntautuminen
Hetero

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: