quintessential, 38v

of the pure and essential essence of myself

Tervehdys.

Ei aivan yhtä paha kuin kuva antaa olettaa, mutta silti melkoisen muikea bumptsi mieheksi. Olen juuri eronnut melko pitkästä suhteesta, joten en välttämättä etsi ihmistä kaikkein vakavimmalla vimmalla loppuelämän kestävään parisuhteeseen juuri nyt, mutta jos toki sinut maailman ihmeellisen ja suloisin olento™ löydän, harkitsen toki vakavia toimenpiteitä mahdollisen parisuhteen aloittamiseksi. Eli haen siis ihan kaikilla mahdollisilla tavoilla ja tasoilla naisihmisiä elämääni: ystäviksi, harrastamaan, syvällisiä torisemaan juttukaveriksi, eli en vain paremmaksi puolekseni [jos esmes saat raahattua mut harrastamaan vaikka krav magaa, olisi tästä tarjolla plussapisteitä. Et tarvitse edes sitä korttia niiden lunastamiseksi]. Nyt seuraa kuvausta allekirjoittaneesta:

Luotettava kuin kallio ja brutaalin rehellinen kuin Cannibal Corpse. Et tosin riko kättäsi lyödessäsi tai korviasi kuunnellessasi, joten on vähän pehmeämpi näihin kahteen verrattuna. Tykkää siis metallimusiikista, joskus ihan soitti ja sävelsikin. Yhä joskus säveltää, jos jotain korkeammalta taholta alaspäin kanavoidaan. Ei myöskään ole myynyt pois soittimiaan, koska jäi odottamaan inspiraatiota kuin vanha mies laivaa majakalle saapuvaksi [tai muusaa, siis kuka nyt ei haluaisi muusaa elämäänsä!?]. Kuuntelee myös muunlaista musiikkia, mutta vähän nirsommin kuin metallia. Tai välillä aika paljonkin nirsommin, on täysin tapauskohtaista. Metallimusiikki kun kerran on kuin elokuvamaailmassa kauhuelokuvat: paskinkin tapaus on yleensä katsottavampi kuin muiden genrejen keskenkertaiset teokset.

Viettää aikaa koneella ihmetellen maailman_menoa ja kaikkea sitä kautta saatavaa/koettavaa, mutta osaa myös ulkoiluttaa itseään. Pitää koiria ihmislajin parhaimpina kavereina, joskin ei omaa henkilökohtaisesti tällaista kaveria rinnallaan juuri nyt. Tykkää pelata videopelejä, mutta ei liikaa. Silleen soman sopuisan sulavan riittävästi - kohtuudella. Kun jaksaa ja on aikaa. Keräilee myös tavaraa. Tai keräili, ei enää niin paljoa. Joskus jotain pientä, mutta silloinkin kohtuudella. Ja tykkää muuten keskustella, mutta ei kohtuudella. Melkein mistä vain, mutta ainakin politiikasta ja maailmanmenosta. Voi olla tosin vaikea saada hiljenemään, kun päästetään vapaaksi pannasta! Pyrkii yleensä kuitenkin puhumaan vain, kun omaa jonkinlaista asiaa sanottavaksi.

Tykkää samoilla pimeissä metsissä yöaikaan, koska miksipäs ei? Kokee muutenkin, että ihmisen paikka tulisi olla metsässä, keskellä oikeaa elämää eli luontoa. Ei betonihelvetti-DDR-lähiössä. Vaikka elääkin sellaisessa itse..... Eli pitää siis luonnosta noin lyhykäisesti + toivoisi omaavansa rohkeuden tehdä Mick Dodget. Ei tosin varmaan koskaan tule tähän kyllä pystymään. On liian hapokasta. Voisi kuitenkin uskaltautua telttailemaan, kunhan olisi seura kohdillaan... ;P [most definitely NOT a sexual reference, we don't do or accept such nonsense here! -toim.huom.] Kokee myös, että kuolleiden muistopäivän paras viettotapa on baari-illan sijasta on vierailu hautausmaalla kynttilämerta ihailemassa illan jo hämärtyessä. On ehkäpä siis vähän goottihenkinen synkistelijä [ei tosin meikkaa - nyt tai koskaan], mutta vielä ei ole aurinko täydellisesti hänen elämässään sammunut. Ehkäpä sinä saat generaattorin käyntiin [saa kaataa bensaa] ja valaiset maailmaani?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaikkea saa kysyä, päätän mitä vastaan. Eipä tosin luurankoja kaapissa, joten ei tarvitse pelätä olevansa jonkinlaisen sarjamurhaajan kanssa tekemisissä. Vaikka tykkäsinkin aikoinaan Dexteriä katsella. Ja Breaking Badia, se on vähän kuin aikuisten Married with Children. Tai no oikeastaan ei yhtään ole, mutta jos tunnistat kaikki nämä kolme sarjaa, olemme jälleen askeleen lähempänä synergiaa. Eli jos mikään osa kolahti, saa alkaa naputtaa. Koska haen ihmisiä ystävästä mahdolliseen elinkumppaniin, todennäköisesti kaikki osallistuvat saavat jonkinlaisen vastauksen. Eli nyt kyllä kannattaa osallistua - olethan jo kokenut lottovoiton kertaalleen, kun olet syntynyt suomalaiseksi!!!!!11!1 [eikä yhtä ilman toista, kaksin aina kaunihimpi vai mitä ne salamoista sanoivatkaan?]

Mutta muistakaa kirjoittakaa ainakin nyt te kaikki goottihenkiset pimeissä metsissä öisin vaeltavat naisolennot, jotka sytytätte kynttilän kuolleiden muistopäivänä. Koska tehän olette kuitenkin se suurin kansanmusiikkiryhmä, koska rap-musiikki on niin yesterdays. Tai jotain? YOU DECIDE! Tai sitten vaan kaikki kirjoittaa, päästään helpommalla [saa siis satanistitkin kirjoittaa, ei nyt ruveta rasisteiksi täällä]. Pukki antaa kyllä kaikille - nimittäin vastauksen. [he most definitely is NOT a bad sexual kind of Santa, even though he might occasionally be a tad bit naughty... -toim.huom.]

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Lahti
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: