dei, 48v

Vapaa- ja/tai toisinajattelija

Ave.

"The only true wisdom lives far from mankind, out in the great loneliness, and it can be reached only through suffering. Privation and suffering alone can open the mind of a man to all that is hidden to others." - Eskimo-Shamaani Igjugarjuk.

En etsi omaa klooniani enkä shoppaile itselleni puolisoa, enkä osaa esittää mitään erityisiä ominaisuuksia joita etsin, koska kaikki tuntuu niin poissulkevalta. Trendikkäät pintaliitäjät ja Yleltä ajatuksensa saavat tuskin tulevat kanssani kuitenkaan toimeen.

Etsin naista jonka kanssa rakentaa yhteinen elämä, jakaa asiat aina tyhjänpäiväisyyksistä hautaan, maailman/elämän ymmärtämisestä ajan haaskaamiseen.

Olen vapaa-ajattelija ja minua on haukuttu älyköksi. Ammattia minulla ei oikeastaan ole ja koulutuksen hankkimisen lopetin lukioon - valtavirta ja minä erosimme.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Juon joskus liikaa, mutta yleensä liian vähän, luen paljon, opettelen (filmi)valokuvausta, kuuntelen paljon musiikkia ja juon teetä, katselen joskus kaukoputkella tähtitaivasta, ja kävelen öisin ulkona meren äärellä tai istun ihmettelemässä tähtien kiertoa. Joskus taas istun läpi jonkun sarja-maratonin...pelaan myös shakkia ja kirjoitan runoja. Yms. Yleensä olen mieluummin kotona kuin liikkeellä.

Tyyliltäni olen jokseenkin boheemi/alternative, mutta en välttämättä vastaa sinun kuvaa siitä mitä se tarkoittaa - kun jonain päivinä en omaanikaan.

Olen kiinnostunut kaikesta - uskonnosta geopolitiikkaan.

Vältän käyttämästä langattomia laitteita, en käytä fluorihammastahnaa, syön yleensä luomu-ruokaa, ja taivaallekin katson aina joskus.

Ajatusmaailmaani vaikuttaneita esim.: Alejandro Jodorowsky, Alan Watt, Mark Passio, Jiddu Krishnamurti, Mircea Eliade, Thomas Jefferson, Carl Jung, Jim Morrison, Ayn Rand, D. H. Lawrence, Carlos Castaneda, Andrew Eldritch, Sokrates, Jacques Ellul.

Jos tämän jälkeen tuntuu, että voisit tulla toimeen kanssani, se on jo hyvä alku.

Ja jos joku sanomani epäilyttää, kysy äläkä arvaa - rakentamani portaikko ei ole jyrkkä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
48 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Uusikaupunki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: