Diptyykki, 44v

Hauskanpitoa kahden feministin kesken

Olen vapaassa suhteessa elävä yksilö ja etsin seuraa reippaaseen aikuisten hauskanpitoon sekä myös yleiseen hengailuun. Eli ei välttämättä pelkkää seksiseuraa, koska vois olla kiva myös jutustella paneskelun lisäksi, mutta ei siis myöskään vakavaa seurustelusuhdetta, koska sellainen on jo. Jos esim. itse olet samantapaisessa suhteessa, tai sua ei muuten haittaa tällainen asetelma, niin skriivaa toki.

Ideaalityyppini seisoo omilla jaloilllaan, puhuu paljon ja tykkää tanssia, ei ole turhan ujo ja vaatimaton muttei myöskään übernarsisti, joka osaa nauraa paskalle läpälle mutta myös käydä diippejä filosofia keskusteluja. Tärkeetä on myös se, että se uskoo tasa-arvoon eikä ajattele, että suhteessa (tai elämässä ylipäänsä) pitää olla erikseen "naisten juttuja" ja "miesten juttuja". Eli suomeksi sanottuna pitää olla feministi, itsekin kun sellainen olen.

Itse olen parrakas, tyylikäs, ajoittain eksentrinen mutta vakaa. Ekstrovertin ja optimistin piirteitä musta löytyy, vaikka välillä toki tykkään myös käpertyä sohvalle viltin alle ja suojautua kylmältä maailmalta. Mutta ei siinä mitään ihmeellistä, kaikkihan me ollaan enemmän kuin yksi ja halutaan paeta määrittelyjä.

Mitään fyysistä ihannetta mulla ei ole koskaan ollut päässäni; pidän kyllä enemmän pyöreistä ja ronskeista naisista kuin siroista ja eteerisistä, mutta musta kuka tahansa voi olla vetovoimainen, jos on sinut itsensä ja olemuksensa kanssa.

Sukupuoli
Mies
Ikä
44 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: