• Akaattisyksy
  • 40 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Leppoisaa kaveria?

Hei!

Etsin uutta ystävää mieluiten Turun seudulta. Voit olla mies tai nainen. Miehen ollessa kyseessä, kyseeseen voi tulla enemmänkin kuin ystävyys (elämänkumppani).

Toivoisin, että olisit henkisellä polulla hieman edellä itseäni. Kaipaan siis henkistä opettajaa tai shamaania. Itselleni on nyt uudestaan tullut tärkeäksi henkinen kasvu ja olen kiinnostunut vaihtoehtohoidoista, henkimaailmasta, enkeleistä, shamanismista, kivistä ja kristalleista ja niin edelleen.

Olen hyvin rauhallinen ihminen ja toimintaa elämässäni edustaa lähinnä käsitöiden teko ja arkirutiinit. Harrastan mummomaisesti vesijumppaa.

En ole työelämässä eikä minulla ole (eikä tule) lapsia, joten aikaa sinulle riittää.

Toivon sinulta lisäksi iloisuutta ja huumorintajua, mutta osaat ottaa vakavasti myös elämän varjopuolet. Jos sinulla on lapsia, toivon, että he olisivat jo aikuisia.

Ja voithan ottaa yhteyttä vaikket olisi sinne päinkään, mitä tässä profiilitekstissäni kirjoitin. Kunhan sulla ei ole mielessä seksijutut. Ne ei nyt nappaa kuin siinä vaiheessa kun ollaan jo suhteessa. Enkä ole vielä ainakaan ketään rengastamassa.

Ikä
40 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Ystävää etsimässä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia