Marccou, 78v

Täällä tupakoimaton, kapakoimaton mies, toivon mukaan sinäkin. Alko ei ole ongelmani, yksinäisyys ajoittain. Tärkeä tiedotus NAISILLE, jotka katsovat tätä deittiä. En ole komea, enkä edes rikas. Joten tällä perusteella seuraa etsivät naiset, voivat jättää lukemisen tähän.

Mutta, jos sen sijaan sinua kiinnostaa: Tupakoimattomuus, alkon vähäinen käyttö, ei ravintolat.

Huumontajuinen, enimmäkseen iloinen, ulospäinsuuntautuva, uskollinen ja umpirehellinen.

Mielelläni keskustelen kanssasi eteen tulevista mahdollisista ongelmistakin. Haluan mieluummin keskustella..Vihaan riitaa. Sitä lajia on mahtunut elämääni pari kertaa liikaa.

Myös toivoisin, ettet viikko "neuvottelujen" jälkeen nosta virhettäni esiin ja sano: "Muistatko, kun silloinkin sanoit - teit näin"? Minusta sovitut ja anteeksi annetut asiat pitää unohtaa. Myös täytyy voida, sekä pyytää että antaa anteeksi. Jumppaan ja hoidan kuntoani ja samalla selkääni. Ajan kuntopyörää, kävelen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Netti ja tv, myös lueskelen. Yhdessä olisi kiva harrastaa kaikenlaista, myös kulttuuria. Yksin ei näihin rientoihin tule lähdettyä. Kaikilla on seuraa, paitsi minulle. Koti-illatkin ovat seurassasi ihania. Luonteeltani olen enimmäkseen positiivinen, vahva huumori. Arvostan naistani ja haluan hänen tuntevan ja tietävän, että hän on minun naiseni. Kaipaan hellyyttä ja rakkautta, jota olen itse valmis tarjoamaan. Haluan sinut vierelleni, että saan halata ja pitää sinua lähelläni. En tarjoa mitään luxusta, en rahaa tai muuta ylellisyyttä. Vain oman itseni, vikoineni päivineen.

Etsin tosissani elämänkumppania, en hetken huvia tai seikkailua.

Sinä, joka tunnet ja ajattelet samoin, haluaisit olla elämäni Nainen, niin piristä päivääni ja ota yhteyttä. Haluaisin rakastua vielä "kypsällä iällä" niin, että silmäripsissä tuntuu.

Arkikin voi olla juhlaa, jos me itse haluamme.

Loppuun vielä: erään melko tunetunkin laulajan" sanat: "On ihmisen ikävä toisen luo".

Ni, som talar svenska, hoppas jag, ni också skulle läsa mitt text och kontakta mig.

Sukupuoli
Mies
Ikä
78 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: