• Morgana
  • 37 vuotta
  • Lieksa
  • Nainen etsii naista

What You See is What You Get

Mie olen tavallinen maalaistyttö, mutten sit kuitenkaan. Aloitetaan nyt siitä, etten varsinaisesti koe olevani "tyttö" tai edes "nainen" vaan jotain sukupuolten väliltä olevaa. Tämä nyt ei varsinaisesti näy mitenkään ulospäin, mutta voi olla jollekulle liian monimutkainen ajatus sisäistää. Jos näin on, älä viesti minulle. :) Ja ei, en ole transsukupuolinen, jos se mietityttää. Identiteettejä on monia.

Olen myös panseksuaali, mikä noin pelkistetysti tarkoittaa sitä, että en katso ihmisessä sukupuolta tai jalkojenväliä, vaan jotain vähän syvemmälle. Deittaillessa olen kuitenkin nainen/nainen osastolla ihan selvyyden vuoksi, ja koska se karsii turhia ehdotteluja cis-miehiltä. :)

Jos tänne asti pääsit, niin hyvä on. ^^

Asioita joita ilman en osaisi luultavimmin elää: eläintarhani (muutama kissa, sekä pari koiraa), luonto, tietokone, kirjoittaminen, elämän pienet kauniit asiat ja hetket, tietokonepelit, kännykkäni (lähinnä siksi, että siinä on hyvä kamera), nukkuminen, lievä hedonismi, musiikki....

En harrasta ryyppäämistä enkä polta. Ainoa addiktioni lienee kofeiini. Niin ja syksyiset metsäpolut ja nukkuminen. ^^

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka taiteilija olenkin niin renttua minusta ei saa tekemälläkään. Olen kuitenkin melkoisen monitahoinen ihminen, ja kun aikoinaan kysyin ystävältä millä adjektiivillä hän minua kuvaisi, sain vastaukseksi sanan "dark".

Olen yltiörehellinen, en suostu keskustelemaan politiikasta enkä uskonnosta kenenkään kanssa, koska ne ovat minulle melkolailla yhdentekeviä asioita, enkä halua riidellä sellaisista (enkä muutenkaan). Minulla on muutama läheinen ystävä, enkä siedä ihmisjoukkoja enkä suuria kaupunkeja. Olen onnellisimmillani hiljaisuudessa, mutten välttämättä yksinäni. Olisiko sinusta seuraa?

Ehkä tässä nyt oli tarpeeksi ensihätään? :)

Olen huono laittamaan viestiä ensin, joten jos kiinnostuit niin viesti ihmeessä tännepäin.

Ja vielä pari varoitusta: En vastaa miehille, enkä pareille jotka etsivät seksiseuraa. En myöskään kaikesta liikunnallisuudestani huolimatta ole hoikka, vaan reilusti XXL-kokoinen. Deal with it. ;)

Ikä
37 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Lieksa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia