• Toivein
  • 44 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Parantunut vanhetessaan

Olen hyväntahtoinen ja leppoisa, toisaalta myös härski ja äkkiväärä mies, elämän ilot ja nurjat puolet sekä kuolemankin laaksot kokenut runoilijasieluinen soturi, joka heräilen vähitellen aikuisuuteen. Toisarvoiset asiat ovat unohtuneet ja jotain viisaudeksikin kutsuttavaa on vähän jäänyt käteen. Turhantärkeydet ovat jo kaukana takana enkä jaksa teeskennellä jotain muuta mitä olen. Haluan että pidät juuri minusta itsestäni. Olenkin aito, rehellinen, ystävällinen ja luotettava ihan yrittämättä. Arvostan jaettua hetkeä toisen kanssa, pitkää tai lyhyttä. Luonto, kävelyretket, tunturin ja metsän ja meren tuoksu, ihmetys sekä leikkimielisyys ovat minun maailmaani.

Sinä saisit olla naisellinen nainen, joka tajuat elämästä jotakin. Osaat tuntea, ajatella, puhua ja koskea. Naurat ja hymyilet, haluat ja leikit. Voisit olla nuorempi kuin minä, koska en oikein vielä tiedä mitä minusta tulee isona. Tai sitten olet vain juuri sinä itse. Etsin kokonaista naista, josta tykätä, en asioiden listaa. Jotta tiedän tykkäänkö sinusta, täytyy kuitenkin nähdä, kuulla, tuntea ja tutustua. Teksti vain vähän antaa joitakin vihjeitä.

Olen liikkeellä vakavissani mutta juuri nyt minulla ei ole mihinkään kiire. Monenlainen, kevyt tai vakava, suhde toiseen ihmiseen sopii minulle. Katselen silmät ymmyrkäisenä ympärilleni enkä nakuta tulevaisuuttani kiveen. Olisi kyllä halua koskettaa sekä kokemusta, jota mieluusti jakaisin, ehkä juuri sinun kanssasi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
44 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!