Explosive, 38v

Huomenta pöytään!

Reilu, rapia ja rapsakka seikkailijamies, vailla naisihmisen seuraa, joka on valmis lähtemään merta edemmäs kalaan.

Tässä vaiheessa varmasti toisen mielenkiinto joko nousee, taikka sitten siirtyy seuraavaan profiiliin, kun ilmoitan, että en asu Suomessa, vaan Välimeren saarella. Lisätietoa sijainnista saa kysymällä, hymiö.

Olen enemmän taiteellinen, kuin käytännöllinen, enemmän herkkä, kuin jäykkä, nauran enemmän, kuin murehdin. Kirjoitan, luen ja soitan, jotta pieni pääni pysyisi pystyssä.

Olen empaattinen, sanoilla leikkivä, optimistisen elämänasenteen omaava aikuinen mies, joka elää elämänsä parasta aikaa. Tästä liikenisi siivu riemua, tunnetta ja ajan pysäyttäviä hetkiä neidolle, jolla on kanttia paiskata viestillä!

Vastakkaisessa sukupuolessa minua viihdyttää huumorintaju, heittäytymiskyky, se, että on sinut itsensä kanssa ja taitoa unohtaa se laatikko, mihin ympäröivä maailma meitä yrittää tunkea.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Saarella elämäni tahdin määrittää vuohet, lampaat, kalkkunat, kanat. Hedelmä- ja pähkinäpuut. Elän siis paimenena, joten kiinnostus luontoa, eläimiä ja kestävää elämäntapaa kohtaan olisi vähintäänkin suotavaa.

Rohkeasti viestiä tulemaan!

-I

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Jämsä
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Kommuunissa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: