• Mr-Vic
  • 38 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.

Mr-Vic

Hei!

Olen Mr.Vic, pan/bi miesoletettu switch ja 38v. Minusta on usein oletettu että olen dom, mutta todellisuudessa olen switch. Asustan Espoossa, olen avoimessa parisuhteessa ja vaikutan pääasiassa täällä etelässä. Olen töissä arkkitehtitoimistossa suunnitteluinsinöörinä.

Olen introvertti, epäsosiaalinen, ujo tai rohkea, sadisti, dominoiva, mutta myös alistuva ja läheisyyttä vaativa. Minua kiinnostaa köydet (kipu, kommunikaatio, itämaiset taistelulajit, kaaottisuus, varpaat :D ), pureminen (olen arkivegaani), hengityksen kontrollointi, aistien rajoittaminen, hellyys, lämpö, läheisyys, liekit, neulat, painiminen, vähän kaikesta ja jostain asioista enemmän, joko mainitsin puremisen?

Myös tietyt ruumiinosat tuottavat enemmän iloa kuin toiset, kuten kädet ja jalat.

Panen enemmän kuin mielelläni ja usein. En pane pahakseni olla myöskään pantava osapuoli. Ja vaikka seksi näyttelee elämässäni suurta roolia, myös läheisyydellä (ja etenkin kosketuksella) on suuri merkitys. Osaan hieroa, mutta mieluummin olen tietenkin itse lahnana hoitopöydällä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sit on mun uusin tuttavuus, eli fistaaminen. Pidän erityisesti sekä fistaamisesta että fistattavana olemisesta. Tätä oli jotenkin vaikea myöntää itselleen, etenkin kun kaikki aina oletti että olen pelkästään dom/top, joten meni melkein 10 vuotta saada hommasta jotenkin kiinni.

En jaksa nykyään olla enää kovinkaan aktiivinen foorumeilla tai netissä, koska trollit väsyttää. Lisäksi tunnen että yhdistysaktiivisena ihmisenä joudun vähän rajoittamaan julkista sanan säilääni, ettei kukaan tulkitse niiden olevan minkään yhteisön virallinen kanta. Ehkä useimmiten muhun törmää jossain tapahtumassa.

Jos joku kiinnostaa, niin pistä viestiä. En pane pahakseni.

Ikä
38 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!