• Qukkuuuu
  • 49 vuotta
  • Vantaa
  • Mies etsii naista

Kaveria ja enemmänkin

Täällä maailman menoa ihmettelee aito, reilu, hyvätapainen, miehekäs sekä rento ja hymyilevä iätön mies varustettuna pilkkeillä silmäkulmissa :).

Päälle päin olen useimmiten rauhallinen ja harkitseva analyytikko (liekö syynä tekninen koulutus? :D). Spontaaniutta kuin myös räiskyvääkin hetkessä elämistä löytyy tilanteen mukaan. Mukavuuden haluinen nautiskelija. Monipuolinen omituinen höpöttelijä siis ;).

Arkipäivät kuluvat pääosin vastuullisessa, joustavassa työssä, jossa viihdyn. Usein viihdyn myöskin kotioloissa mm. monenlaisia leffoja & sarjoja (Netflix, areene etc.) katsellen, kuin myöskin mukavassa seurassa hyvän ruuan ja juoman parisssa, höpötellen aiheesta kuin aiheesta.

Ravintoloiden yöelämä on nähty ja koettu jo vuosia sitten, joten hyvin harvoin tulee lähdettyä viihteelle yöelämään. Mielelläni vietän viihteellistä ilta- ja yöelämää kotioloissa mukavassa seurassa.
Toisinaan on mukava pistäytyä baarissa pelaamassa bilistä.

Kuntoani pyrin pitää yllä erilaisten aktiviteettien parissa ja ajatellen mitä kaikkea suuhuni päästän.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Normiarjen vastapainoksi mielelläni matkustelen mahdollisuuksien mukaan. Yksin tai seurassa.

Vaikka viihdynkin seurassa, tarvitsen omaa rauhallista aikaa, joten mikään 24/7 -juttu ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa. Ystävyydelle ja/tai intohimoiselle seuralaiselle arjen sekä juhlan aktiviteetteihin olisi kivasti tilaa :).

Ikä
49 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!