• diffas
  • 39 vuotta
  • Lahti
  • Mies etsii naista

Heipä hei

Silmät, sydän ja mieli avoimena kohti uusia kuvioita. Kiinteä lämmin sylipaikka tarjolla, jos natsaa vaan. Parempi kun en tiedä mitä saa etukäteen. Siispä yllätä mut viestillä tai voinhan myös itseni yllättää jos ei muuta. Ja en pure, ellet välttämättä halua. :)

Olen tunnollinen, kohtuullisesti toimeentuleva ja töissä käyvä mies. Harrastan sekalaista autojen kanssa touhua, niin paljon kuin aika yms. antaa periksi. Lisänä myös tulee soiteltua levyjä omaksi huviksi ja välillä jopa keikalla asti klubeilla. Jälkimmäistä kyllä valitettavasti nykysin kyllä todella harvoin. Konemusiikki muutenkin on hyvin lähelle sydäntä, onhan sitä tullut 'harrastettua' jo 20vuotta. Olisi toki mukavaa, jos harrasteet osuisi yksiin. Ei kuitenkaan mikään este vaikka ei osuisi. En ole suomalainen, mutta olen hyvin suomalaistunut viimeisen 25vuoden aikana. Arvostan hyviä keskusteluita, tunnelmallisia hetkiä ja kivaa nössöä yhdessä olemista. Toivoisin vastapuoleltakin muuta koulutusta kuin elämänkoulu. :P

En omista hauvoja, mutta sulan kyllä kovin helposti. Jotenkin nykyinen työ, harrasteet ja asuminen kerrostalossa ei houkuta hankkimaan koiraa. ONNEKSI on olemassa lähipiirissä paljonkin kaiken karvaisia.

Kiits, kun jaksoit lukea. Laita viestiä tai edes joku savumerkki.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

PS. Kuvat on tältä ja viime vuodelta ja hauva ei ole oma, mutta tykkään kovasti. :)

PPS. Ainiin... Lahdessa (sorii?!) siis asustelen, niin toivoisin semi läheltä kontaktia. :)

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Lahti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!