• Rikas Ja Rakas
  • 36 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Rikas Ja Rakas

Jaahas, tässä pitäisi itseään mainostaa vai jotenkin noh, olen juuri vankilasta vapautunut ja nyt ajattelin viettää kuitenkin ihan normielämää.
Elämän aavoilla seilaava oman elämänsä merikapteeni etsii purteensa toista merikortinlukijaa, jonka kanssa navigoida reitti läpi kivisten kapeikkojen, suloisimpien salmien ja ennennäkemättömien laguunien.

Pidän mm. 1) päättymättömistä keskusteluista, jotka käsittelevät elämää, meitä itsejämme, arvojamme, ihmisyyttä, politiikkaa ja yhteiskuntaa, maapalloa ja maailmankaikkeutta 2) urheilusta 3) eri vuodenajoista 4) uusien asioiden oppimisesta ja kokeilemisesta 5) peleistä pelailla (kortti-/lauta/videopelit) 6) ihmisten ilmeistä, kun he tajuavat jotain ensimmäistä kertaa 7) dokumenttielokuvista 8) festareista 9) aktiviteeteistä ja urheilusta, ehkä sinusta saisi seuraa johonkin lajiin? 10) tykkään lukea kirjoja lähinnä elämäkertoja ja tietokirjallisuutta, viihde katsotaan ruudulta 11) tykkää matkustaa pois Suomesta sopivien mahdollisuuksien osuessa kohdalle

En juuri pidä 1) ehdottomista ihmisistä 2) ihmisistä, joiden mielestä kaikki on aina huonosti

Olen kiinnostunut maailmasta sellaisena kuin se on: sekavana paikkana, johon yritämme saada selkoa ja järjestystä ja jossa tapahtuu paljon positiivista, joka helposti meiltä jää huomaamatta. Omalta pieneltä osaltani haluan elämässäni tehdä töitä sen puolesta, että kaikilla olisi täällä hyvä olla.

Myönnän, että haaveissani on löytää se sielunkumppanini. Oma Raksu, elämäni tärkein olento. Mutta en ole hoppuilemassa. Näinkin on hyvä. Kunhan löydän sen, jolle voin "tuhlata" hellyyttäni ja huomioimista. Rakastan hellimistä (minulla on varmaankin ylipaisunut hellyysrauhanen). Olen hyvin aistillinen ihminen ja kosketusta ja läheisyyttä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen omasta mielestäni huumorintajuinen, tosin niinhän meistä kai kaikki ovat omasta mielestään huumorintajuisia, mutta oikeasti: kaveritkin on sanoneet hauskaksi ja positiiviseksi ihmiseksi, kaverit ovat sanoneet kanssa analyyttiseksi ja diplomaattiseksi. Vähän pitää olla lapsenmielisyyttä että mielikuvitus taipuu ja venyy. Elämän ei tarvitse aina olla liian vakavaa. En ole ujokaan, mutta en usein se porukan äänekkäinkään. Ja ok, en ole ollut vankilassa :D

Sinä: No vähän niiku mä, mut eri ;)

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Tapahtumat

Näytä menneet tapahtumat
GoExpo 2019