Janizio, 37v

Tositarkoituksella elämänkumppania

Olen urheilullinen mies Oulusta. Olen hellä, rakastava, luotettava ja rauhallinen.

Seuraan urheilua ja pidän hyvästä musasta. Musamakuni on hyvin laaja et etenkin iskelmästä-rokkiin menee lähes kaikki ja enimmäkseen kotimaista. Matkustelu on myöskin lähellä sydäntä niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolelle suuntautuva matkustelu. Mökkeilystä ja luonnosta liikkumminen on myöskin kivaa. Olen hyvinkin eläinrakas, että karvaiset ystävät jos satut niitä omistamaan niin ovat tervetulleita. Luonto tulee jo työnpuolesta tutuksi, kun olen talvisin ollut kausitöissä yrityksissä, jotka tekee luontoretkiä turisteille. Luonto on virkistivä paikka liikkua ja touhuta. Lähtiskö joku mun kanssa pienelle luontoretkelle?

Sen mitä voin sille ihanalle tytölle antaa joka kainalooni olisi halukas tulemaan on lämmin, hellä, luotettava ja rakastava sydän, joka rakastaisi sitä oikeaa neitokaista joka minun kainalooni haluaa käpertyä niin koko sydämmestään.

Etsin kumppania joka pitää urheilusta/liikunnasta. Mikään himourheilija ei tarvi olla, mutta jollain tapaa kiinnostunut. Ei ole väliä mistä päin Suomea olet, koska olen sitä mieltä, että jos tuntuu, että alkaa synkata niin ei kannata sitä elämän suurinta iloa jättää ottamatta, vain sen takia, että kilometrejä on vähän enemmän välissä. Tosi rakkaus ja tunteet ei kato sitä mikä on toisen tausta tai mitä se elämänkumpani tekee työkseen tai harrastaa. Luotettavuus ja rehellisyys on kaiken A ja O. Kun kumppaniinsa voi luottaa niin vaikeatkin hetket on ylitettävässi yhdessä rakkauden ja yhdessä olemisen voimalla.

Olen ihan tosi tarkoituksella etsimässä sitä elämän kumppania, mutta valmis käyttämään aikaa tutustumiseen ja kemioden löytämiseen. Ensin vaikka kaveri pohjalta ja siit hiljaksiin eteenpäin, jos alkaa synkkaan. Pyrkimys on löytää asiosta mielummin se positiivinen puoli ja näkökanta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Yhdessä voisimme käydä katsomassa lätkäpelejä,matkustella,harrastaa liikuntaa, mökkeillä. Minut saa aika helposti innostuu uusista asiosta ja kokeilemaan kaikkea

Ottakaa ihanat tytöt rohkeasti yhteyttä. Tämän mukavan miehen sydän odottaa yhteyden ottojanne ja ihan ympäri maan tytöt viestejä vain.

Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: