Betelgeuze84, 40v

Pelataanko samassa tiimissä?

Ystävät kuvaavat minua monipuoliseksi, leikkisäksi, suoraksi, empaattiseksi, kilpailuhenkiseksi ja sporttiseksi. Liikunta, terveys ja läheiset ihmissuhteet ovat uuden kokemisen ja oppimisen sekä työ lisäksi tärkeitä asioita elämässä. Liikunnan jälkeinen euforinen olo on toiseksi parasta mitä tiedän ;)

Sporttinen ja empaattinen nainen, jossa on älyä, herkkyyttä ja itsenäisyyttä mutta joka kaipaa myös turvaa ja hemmottelua mieheltä saa minut syttymään ja panostamaan juuri häneen. Nainen, joka haluaa tuoda oman panoksensa parisuhteeseen, rakentaa suhdetta ja "pelata samassa tiimissä".

Halu ja taito keskustella on tärkeää. Tasaveroinen ja intohimoinen ihmissuhde on toimivin ja antoisin ihmissuhde. Asioista puhutaan ja toista kunnioitetaan. Molemmilla on myös omia kavereita ja asioita elämässään. Manipulatiiviset valtapelimetodit jätetään Game of Thronesiin (katsotaan mieluummin sylikkäin sohvalla Game of Thronesia ja juodaan punkkua) ;)! "Sen oikean" kanssa tahtoisin jakaa yhteisiä arvoja ja kiinnostuksia (kuten liikunnallisuuden) sekä kokea uutta mm. matkustelemalla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tutustun mielelläni lisää esim. lasillisella viihtyisässä pubissa tai lenkkipolulla. Merkkien vaihtaminen täällä ei ole pidemmän päälle kovin antoisaa eikä kerro ihmisestä lopulta sitä olennaista. Livenä huomaa nopeasti onko yhteistä puhuttavaa/tekemistä ja ennen kaikkea kemiaa.

Elämä on nyt. Lähdetään yhdessä tekemään siitä värikkäämpää =)

Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: