gerbiili88, 35v

Oltaisiinko itsenäisiä, mutta lähekkäin?

Täältä löytyy avoin, ystävällinen, rohkea, pohdiskeleva, rauhallinen nuori mies.

Harrastukset ovat tärkeä osa elämääni ja työskentelen mieluummin asioiden parissa, jotka tekevät minut onnelliseksi, enkä halua painaa pitkiä päiviä pelkän menestyksen ja rahan toivossa. Mahdolliselta kumppanilta toivoisin samankaltaista elämänasennetta ja ymmärrystä siitä, että yhteinen suhde toimii luontevammin, kun molemmat voivat elää omaa elämäänsä, arvostaa toista ja jakaa yhteisiä hienoja hetkiä yhdessä.

Hienoja hetkiä voisi olla halaten keikan kuuntelu, jonka jälkeen illalla elämän pohdiskelu pehmeällä sohvalla. Aurinkoisena päivänä voitaisiin mennä patikoimaan luonnonsuojelualueelle ja pulahtaa sponttaanisti uimaan järveen. Kun elämä surettaa, niin ongelmia on hyvä ratkasta yhdessä, mutta omien ajatuksien selkeyttämiseen tarvitaan omaa aikaa.

En aio arvailla tulevaisuuttani. Tykkään kehittää itseäni ja tehdä muutoksia, kun se vaan tuntuu hyvältä ja järkevältä. Oli se sitten perhe-elämää kultaisen noutajan kanssa, ulkomailla kiertämistä tai mitä ikinä, niin haluaisin jakaa sen sinun kanssasi. Oman itsenäisen elämäni lisäksi kaipaan läheisyyttä ja henkisen yhteyden kumppaniin.

Toivon että kumppanini kanssa voisin keskustella rauhassa ja rakentavasti muista ihmisistä, harrastuksista, elämänkatsomuksesta ja arkisista asioista. Toivon, että olisit sinut itsesi kanssa, jonka ansiosta olisi myös luontevaa olla yhdessä. Olen taiteellinen persoona. Olisi enemmän jutun aihetta, jos pystyisin nauttimaan taiteesta kanssasi!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Soitan rumpuja, keikkailen ja sävellän. Keikkaileminen rumpalina on osa minua. :) Kun kävelen puistossa, mietin mielikuvitusmaailmoja pelinkehitysnäkökulmasta. Kun musiikki soi, mietin, mikä intervalli musiikissa soi ja mitä torvisektio voisi soittaa. Livekeikalla kuuntelen, käytetäänkö biiseissä taustanauhaa. Kun näen ihmisiä riitelemässä, mietin, onko riita aiheellista ja onko riitely rakentavaa. Bussista lähtiessä huikkaan kuskille "Kiitos!" Silitän ohikulkevaa suomen pystykorvaa. Tällaisia ajatuksia mun päässä liikkuu!

Netissä tutustuminen on haastavaa, mutta kun sen avulla on mahdollista löytää syvä yhteys toiseen ihmiseen, on se sen arvoista. :)

Jutellaanko? Joo!

Sukupuoli
Mies
Ikä
35 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kommuunissa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: