yksi.sinkutar, 44v

Huumorintajuinen ja kunnollinen? ;)

Tällainen yksi sinkutar etsii sinua positiivinen, terveelliset elämäntavat omaava, kunnollinen, tavallinen suomalainen mies. Tärkeintä on samanhenkisyys - samankaltainen huumorintaju, elämäntilanne, arvomaailma. Ja se jokin eli kemia, vai mitä? ;)

Jotain mitä voisin kertoa minusta...Nautin elämästä ja olen monipuolisesti kiinnostunut erilaisista asioista. Olen luonteeltani avoin, aidosti luotettava ja rehellinen. Jalat ovat yleensä maassa, mutta välillä ilmassa eli innostun myös asioista. Suhtaudun yleisesti ihmisiin niin, että "jokainen on ns. hyvä sellaisena kuin on". Haluan tulla toimeen kaikkien kanssa. Asenteeltani haluan suhtautua elämään yleisesti sopivan rennosti ns. pilke silmäkulmassa ja löytää tilannehuumoria ihan tavallisista arjesta, mutta myös huolehtia asioista niin, että elämässä on perusasiat järjestyksessä.

Työskentelen talousalan asiantuntijatehtävissä, mutta omalla ajalla pidän myös ns. käytännön töistä kuten omakotitalon ylläpitoon liittyvistä töistä yms. Viihdyn niin jakkupuvussa kuin työhaalareissakin - korkokengissä kuin saappaissakin. Harrastan vapaa-ajalla liikuntaa n. 3 - 5 kertaa viikossa. Ulkonäöltäni olen sopusuhtainen ja olen sinut itseni kanssa. Osaan nauraa myös itselleni ja normaalia itsekritiikkiäkin löytyy. Koska en vielä ole kunnoltani huippu-urheilija enkä vartaloltani missi, niin voin tietysti treenata enemmän, mutta hyvä kunto ja normaalikin ulkonäkö riittävät hyvin. :) Tärkeintä on olla ulkonäöltä naisellinen, sopusuhtainen, tilanteen mukaan pukeutunut ja tyylitajuinen. Ja ulkonäön ohella tärkeitä ovat normaalit käytöstavat.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuulemma olen sillä tavalla erikoinen nainen, että olen yhden hallituksen puheenjohtaja, työskentelen miesvaltaisessa työpaikassa, omistan kuorma-autokortin, katson mielelläni seurana moottoriurheilua, jalkapalloa jne., kädessäni pysyvät tavalliset työkalut (vasara, ruuvimeisseli, lapio jne.), pidän silittämisestä yms. kotitöistä ja olen suomalaiseksi epätavallisen sosiaalinen - en huomion keskipisteeksi haluava, vaan ihmisten - tuttujen ja tuntemattomien - kanssa mielellään erilaisista asioista keskusteleva.

Jotain mitä toivoisin voivani kertoa sinusta... Olet luonteeltasi etenkin positiivinen, vähemmän pienistä vastoinkäymisistä välittävä, avoin, rehellinen ja luotettava. Haluat yleisesti tulla toimeen kaikkien kanssa. Osaat nauraa itsellesi. Elämässäsi perusasiat ovat järjestyksessä ja elämäntapasi ns. perusterveelliset. Ja mikä tärkeintä - olet vain aito oma itsesi.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
44 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: