• Aadelheid
  • 32 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

^_________^

Tämmöinen höpsö ja tavallinen tallaaja.

Monenmoista vastoinkäymistä elämässä olen kokenut, mutta silti jaksan uskoa hyvään ihmisissä ja siihen että asiat lopulta aina kääntyvät paremmiksi ja elämä kantaa.
Uskon rakkauteen ja siihen että meillä kaikilla on se toinen puolisko tuolla jossakin.

Luonteeltani olen alkuun uusien ihmisten kanssa varautunut ja ujo ja lämpenen hitaanpuoleisesti. Vaikka olenkin rauhallinen luonne ja hiljaisuus on minulle luontevaa, niin kun paremmin tutustun niin juttua kyllä riittää. Alussa yleensä mitä ihastuneempi olen, niin sitä hiljaisemmaksi muutun eli hiljaisuutta ei tässä tapauksessa pidä missään nimessä tulkita töykeydeksi tai kiinnostuksen puutteeksi.

Pidän ihan tavallisesta arjesta, enkä kaipaa mitään ihmeempiä tekemään päivistäni mielekkäitä. Rakastan viettää aikaa kotona, ihaninta se olisi oman kullan kainalossa, sohvalla leffoja katsellen tai koiran kanssa ulkoillen.
Leffassa tykkään käydä, leffoista mieluisimpia ovat thrillerit, rikosmysteerit sekä scifityyppiset dystopista maailmaa kuvaavat leffat kuten Matrix (jonka lempileffana olen nähnyt ainakin parikymmentä kertaa). Mutta kaikentyyppisiä leffoja olen kyllä käynyt katsomassa actionista kauhuun.
Matkustella tykkäisin kyllä jos olisi seuraa kenen kanssa lähteä, esimerkiksi Thaimaa ja Australia ovat matkahaaveissa jonakin päivänä.

Yksi tärkeä asia elämässä minulle on nauru ja huumorintaju. Itseään eikä tätä elämää pidä ottaa liian vakavasti. Sopiva määrä höpsöyttä tekee arjesta hauskempaa. Täytin juuri 29 vuotta, ja halusin synttärilahjaksi mäyräkoiran muotoisen foliovappupallon koska se oli niin hassu. Lisäksi tilasin itselleni lahjaksi astronauttien käyttämää jäätelöä!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En käytä lainkaan tupakkaa tai alkoholia tai muita päihteitä, tähän ei ole sen kummallisempaa vakaumusta tms taustalla, vaan en vain koe tarvitsevani moisia elämästä nauttimiseen.

Ehkä "normaalista" poiketen en piittaa muodista, shoppailusta tai bilettämisestä. Toki tykkään siitä että vaatteet ovat siistit ja nätin näköiset mutta siinä se. Luonnonkiharat hiukset joudun muotovaahdolla välillä kesyttämään jotten ihan Marge Simpsonilta näytä, mutta esimerkiksi meikkiä en käytä enkä muutenkaan tykkää kovin laittautua. Edellä mainittuja aihepiirejä mieluummin vietän aikaani uusimman Tieteen kuvalehden tai mielenkiintoisen videopelin parissa, tällä hetkellä Xboxilla pelaamista odottaa Fallout 3. Lukeminen on eräs hyvin rakas harrastus ja eniten kuluu dekkareita. Tykkään hassun ja söpön näköisistä jutuista, ja esimerkiksi lomamatkalta ostin itselleni pöllön muotoisen selkärepun ja pienen punaisen ravunmallisen kukkaron. Kotoa löytyy mm. mansikan tyyliin kuvioitu koiratyyny, leppäkerttutyyny ja raidallinen kissatyyny. Mitään designesineitä tms hienoa sisustuskamaa en ole halunnut hankkia kotiani tylsistyttämään.

Eläimet ovat tärkeä osa elämääni ja lemmikkejä minulla on ollut aina. En osaisi kuvitella elämää ilman noita karvatassuja. Tällä hetkellä kotona vipeltää viisi marsua ja yksi höpsähtänyt koira, 3,5 vuotias kääpiösnautserineiti nimeltä Aada jonka kanssa touhua ja tohinaa riittää.

Omia lapsia minulla ei vielä ole, mutta ehdottomasti niitä jonain päivänä haluan. Tämän asian toivon myös kumppanini jakavan.

Mitä etsin sinusta? Omaa rakasta, elämänkumppania jonka kanssa jakaa tämä elämä.Toivon että haluat parisuhteen johon vakavissasi haluat sitoutua, avoimet suhteet tai muu säätäminen eivät ole minua varten.

Oma pieni tupa, ja siellä lapset ja lemmikit sulassa sovussa temmeltämässä, kulta kainalossa sohvalla touhua seuraamassa. Siinä se mitä onni minulle on :)

Ikä
32 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa