• Sani512
  • 41 vuotta
  • Tampere
  • Nainen etsii naista

Sani512

Etsin sydänystävää tai jopa kumppainia. Toivonkin, että Sinulla on halua syvälliseen tutustumiseen ja aikaa ystävyyden tai kumppanuuden rakentamiseen. En ole etsimässä mitään hetkellistä, vaan pikemminkin jotain elämässä arvokasta ja ainutlaatuistakin. Jätän kuitenkin jotain myös elämän itsensä varaan. Katsotaan.

Olen herkkä taiteilijaluonne, eli kiinnostunut taiteesta, erityisesti musiikista ja kirjallisuudesta. Kirjoitan itse runoja ja romaania. Osaatko laulaa tai soittaa? Olisi upeaa! Viihdyn hyvin myös älyllisten asioiden ja keskusteluiden parissa. Eläinrakas olen, minulla on kaksi kissaa. Nautin mökkeilystä, luonnosta ja istuskelusta tulen äärellä tai veden partaalla. Pidän teatterista, klassisesta musiikista ja hyvästä ruuasta.

Olen nk. henkisen tien kulkija, mikä tekee minusta elämänmyöteisen, iloisen ja rauhallisen. Olen kiinnostunut itseni kehittämisestä

Parhaimmillaan ystävyytemme olisi sekä henkistä että fyysistä, aitoa välittämistä ja kiintymystä, mahdollisesti rakkaustarinakin.Tunteellista, romatnttista, älyllistä ja iloistakin yhdessäolemista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen läheisyyskeskeinen, lämmin ja aistillinen. Ihminen ihmisttä etsimässä. Kaipaan ystäväksi naista jakamaan naiseuden erilaisia ulottuvuuksia. Olen jo kokenut, en siis ole etsikko. Asun yksin.

Jos Sinusta tuntuu, että meillä voisi synkata, kirjoitahan! Katsotaan mitä löydämme.

Ikä
41 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa