• -Emi-
  • 36 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

-Emi-

Miltä tuntuisi hetken unelmoida yhdessä? Kokeilla jotain hauskaa ja vauhdikasta? Kiipeillä seinillä? Laskea koskea? Laskea mäkeä? Mennä huvipuiston hurjiin laitteisiin? Tai jotain rauhallista? Ihailla yhdessä auringonlaskua? Kimaltavaa hankea kuunvalossa? Sukeltaa yhdessä kylmään veteen?

Katsoa yhdessä romanttista leffaa, seikkailua tai toimintaa? Ystävänä tai jonain muuna?

Toisaalta, ehkä kahvilla käyminen ja tutustuminen on hyvä alku. :)

Olen kuulema persoonallinen, elämäniloinen, huumorintajuinen,puhelias, intohimoinen, empaattinen, syvällinen, välillä vähän liiankin impulsiivinen, sosiaalisesti älykkääksi väitetty ja viehättävänä pidetty. Olen ollut useamman vuoden nyt yksin, koska välillä tuntuu, että kavereiden kanssa tanssiminen läpi yön, yhdessä ruuan tekeminen, nauraminen ja muu ajanvietto on tarpeeksi. Enkä pelkää myöskään yksin olemista, kirjan tai pelin ääreen rauhoittumista. Kameran kanssa luonnon ääressä rentoutumista.

Työkin on sellaista, että saa hymyilemään ja on haastavaa... Mutta totesin tässä sitten, että... toisaalta olisi kiva jakaa unelmiaan, tärkeitä asioita ja vapaa-aikaansa jonkun tärkeän ihmisen kanssa. Kahdestaan ihmiset jaksavat paremmin, ovat yhdessä vahvempia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Pidän vielä kaikki ovet avoinna tulevaisuuden suhteen. Pidän lapsista, vaikka minulla ei omia olekaan. Mutta se hankinko oman perheen on vielä avoin kysymys. Ehkä olet se jonka kanssa se ratkaistaan?

Kevyttä seikkailua en kuitenkaan enää hae..

Ystävänä on kuitenkin ihan hyvä aloittaa, jos uskallat ottaa yhteyttä..

Kaikki muu selviää ajan kanssa.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia