• kestrel_80
  • 37 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.

Take a chance on me.

*** Seurustelen onnellisesti tällä hetkellä, mutta esim. uudet lautapelikaverit ovat aina tervetulleita. ***

Osaan hyväksyä ihmiset sellaisina kuin he ovat. Uusien ihmisten kanssa olen hieman ujo, rentouduttuani muutun puheliaammaksi. Huomaan myös romantikon piirteitä itsessäni, sopivassa määrin. Kommunikaatio on minulle ylivoimaisesti tärkeintä parisuhteessa. Kunnioitan naisia, ehdottoman uskollinen olen myös. Ulkonäöllisesti en ole nirso, arvostan sisäistä kauneutta huomattavasti enemmän.

Siitä annan paljon plussaa jos sinulla on jokin peliharrastus. Ei sitä silti koskaan tiedä, kenen kanssa tunteet leimahtaa. Suurimman osan vapaa-ajastani kulutan tietokonepelien parissa, jos minulla ei ole mitään sosiaalisempaa tekemistä. Tietokoneella pelaamisen lisäksi intoilen lautapelailun saralla, aina kun saan tarpeeksi ihmisiä pöydän äärelle. Roolipelaamistakin tulee harrastettua, liityin juuri Shadowrun-porukkaan. Katson animeakin, jos löydän sarjan jonka asetelma innostaa minua. Ajoittain käyn pelaamassa biljardia Galaxie Centerissä. Luen novelleja, kun löydän siihen tarvittavan rauhan. Nähtävästi ostan novelleja paljon nopeammin kun saan niitä luettua. Kuuntelen joskus audiokirjoja, ei silmät rasitu. Historiastakin olen kiinnostunut suuresti, tahtoisin joskus kiertää Euroopan mainekkaimpia museoita.

Minkälainen huumori minua parhaiten naurattaa: kreisihuumori, stand-uppi ja suurin osa internet-huumorista.

Liikunnallisesti pidän eniten sulkapallosta, mitä käyn pelaamassa viikottain Tampereen Tenniskeskuksella. Kuntolaitetreenailukin on siedettävää, omistan soutulaitteen ja kuntopyörän. Ruokavaliotakin olen säätämässä, täytyisi opettelen enemmän terveellisempiä reseptejä. Yleisesti ottaen valmistamani ruokani saa kehuja. Leipoakin osaan, mutta sitä tulee harrastettua harvakseltaan, ylimääräisiä hiilareita...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Käsistäni olen kätevä, olen ollut muutamaan otteeseen työsalilla missä entisöidään huonekaluja. Remontoin myös työsalin kahvilan. Pienet sähkötyötkin onnistuu.

Minulla ei ole tatuointeja tai lävistyksiä, molemmat kuitenkin viehättää deitissä.

Toivottavasti ilahdutat minua viestillä.

Ikä
37 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia