• McJanne
  • 39 vuotta
  • Kirkkonummi
  • Mies etsii naista

Valo tunnelin päässä voi olla myös juna

Jaaha, Valeren torvi on soinut!

Pohdittiin tuossa eilen ystävän kanssa pitkin Helsinkiä turismia harjoittaessa, miten merkillistä se on, että sattumalla tuntuu olevan myös henkinen ulottuvuus, eli siihen voi itse asiassa vaikuttaa.

Minulle on ollut hyvin silmiä avaava kokemus vaellella pitkin pääkaupunkiseutua ilman mitään varsinaista suunnitelmaa, reissureppu selässä ja nokka sinne minne tuuli (tai juna) vie, tavaten niitä ketkä kohdalle osuu.

Vielä yhdeksän vuoden jälkeenkään en siis ole tiennyt, miten mainiota seutua tämä itseasiassa on, kun luopuu siitä kiireen tunnusta ja jännittämisestä. Melkein tekisi mieli epäillä, että tässä piilee syvempikin totuus, joka ei ole millään tasolla sidoksissa fyysiseen paikkakuntaan.

Hyvä ruoka, puhdas vesi, paikka mihin päänsä kallistaa, siinä on sellaiset lähtökohdat mistä on hyvä lähteä onneansa rakentamaan. Erään mestarin sanoin, "In life it is important to eat well, sleep well and sh!t well, other things no so important".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen pari vuotta pitänyt vähän vapaampaa tuolta "siviiliammatin" eli insinööripuolen hommista, voisi sanoa, että tällä hetkellä harrastamani jumppamuoto on samalla myös nykyinen työni ja työkohteet sijaitsevat enimmäkseen eteläisen Espoon alueella, asunto siis Kirkkonummen Masalassa.

Tässä pari lankaa mitä voisi viestillä lähteä purkamaan, tai itseasissa ei, miten olisi rannalla tai kalliolla nenäkkäin istuen?

Avainsanalista:
#finnish #english #swedish
#kamppailulajit #taekwondo #itf #juoksu #canicross #dreadmill #crosstraining #pyöräily #vaeltaminen
#mökki #pihtipudas #laavu
#koirat #hevoset
#kirjat #musiikki #keskustelu #läheisyys #ruuanlaitto
#kirkkonummi #masala #savo #leppävirta
#matkailu #20/179
#kamppailijaeikiusaa

Ikä
39 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kirkkonummi
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia