• kisuminttu
  • 36 vuotta
  • Kirkkonummi
  • Nainen etsii miestä

Kulkisitko kanssani samaan suuntaan?

Haaveenani on löytää kumppani, jonka kanssa jakaa arki ja suunnitella tulevaa :) Ihminen, jonka kanssa on mukava yhdessä touhuta, kokeilla ja kokea erilaisia asioita. Aito, iloinen ja luotettava tyyppi, joka edes osittain jakaa samoja kiinnostuksen kohteita kanssani. Samoja asioita ei tarvitse välttämättä tietenkään harrastaa, vaan yhteinen arvomaailma ja elämäntyyli ovat tärkeämpiä.

Olen hetki sitten muuttanut Espoosta Kirkkonummelle ja samalla kerrostalosta rivariin. Pikku hiljaa laittelen uutta kotia ja pihaa viihtyisäksi. Viherpeukalo tykkää kovasti, kun vihdoin on mahis touhuilla pihassa. Haaveilen matkustelusta, parisuhdearjesta ja perheen perustamisesta. Toivon tulevaisuudessa saavuttavani nämä haaveet. Olen liikkeellä tositarkoituksella, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa! Toivon, että sinäkin! Kiire ei ole siis mihinkään :) Olen itsenäinen ja viihdyn hyvin itsekseni. Työssäni tulee tavattua ihmisiä jatkuvasti ja oltua sosiaalinen, niin välillä on ihana ihan vain olla. Luonnollisesti kaipaan kuitenkin välillä kumppania ja kainaloa. Niin moni asia on kivempaa yhdessä kuin yksin.

Toiveeni on nyt löytää noin 30-36v. sinkku, savuton, luotettava, itsenäinen, ulospäin suuntautunut, mukava ja huumorintajuinen mies. Liikunnallisuus on toivottavaa, kunhan se ei ole pakkomielle ("salil eka, salil vika") ja erilaiset urheilulajit ainoita harrastuksiasi tai mielenkiinnonkohteitasi. Toiveeni on, että villeimmät baarisuunnistuksesi olisivat jo takana päin. Ulos on toki välillä mukava lähteä, mutta illanistujaiset kotona tai ystävien luona ovat kivoja vaihtoehtoja myös.

Toivon, että olet jo löytänyt oman ammatillisen juttusi elämässä (tai olet kovaa vauhtia menossa sitä kohti) ja asut jo muualla kuin opiskelija/kimppakämpässä. Ajokortista saat plussaa ;) Toivon myös, että pidät edes vähän kissoista etkä ole niille allerginen, sillä itseltäni löytyy niitä kaksin kappalein. Ethän säikähdä lemmikkejäni, sillä en ole kuitenkaan mikään "Crazy catlady". Tai noh, ehkä vähän.. Sillee kivalla ja höpsöllä tavalla :)

Arvostan miehiä, jotka ovat itseni tavoin käsistään käteviä - tarkoittaa se sitten kohdallasi innostusta ruoanlaittoa kohtaan, selviytymistaitoja arjen pienistä remppajutuista, taitoa luoda uutta esim. nikkaroimalla, korjaamalla tai tuunaamalla jotain, kiinnostusta sisustukseen, hyviä it-taitoja, musikaalisuutta tai mitä vain :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen iloinen, sosiaalinen, rohkea, luova ja itsenäinen nainen. Olen kotoisin Tampereelta, mutta opinnot toivat aikanaan pk-seudulle. Suurin osa ystävistä, koti ja työt ovat nykyään täällä. Teen koulutustani vastaavaa työtä, josta tykkään. Työn ohessa toimin myös sivutoimisena pienyrittäjänä. Oma käsityöalan yritys syntyi harrastusten kautta. Arkeeni sisältyykin siis monipuolisesti erilaisia kädentaitoja. Harrastan lisäksi lattaritansseja, kuntosalia, uintia, lenkkeilyä, geokätköilyä ja nyt uusimpana löytönä myös frisbeegolfia. Tykkään myös kokkailla, lukea, tavata ystäviä ja nauttia kulttuurista. Erityisesti stand up, teatteri ja leffat ovat mieleen.

Tämän profiilin takaa saattaa löytyä juuri se jokin, jota olet etsinyt. Ethän siis kulje onnesi ohi, vaan otat rohkeasti yhteyttä, jos koet, että jokin meitä yhdistää :)

Ihan vinkkinä, että en ole kiinnostunut yhden illan jutuista, vaan mielelläni tutustuisin sinuun paremmin ja syvällisemmin ;) Kuvattomat tai vain muutamia sanoja sisältävät profiilit ei oikein innosta, pahoitteluni. Tykkään kirjoitella, mutta tapaamisen myötä vasta aidosti tietää miten toisen kanssa matchaa. Kaukosuhteen virittäminen ei tunnu omalta jutulta.

Nyt ei muuta kuin kohti tulevaa ;) Kulkisitko samaan suuntaan kanssani?

Ikä
36 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Kirkkonummi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa