• Miranniina
  • 32 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Aito punatukka, joka ei halua lapsia

Tiivistettynä: aito punatukka, joka ei halua lapsia. Hyvällä tavalla ilkikurinen, itsenäinen ja suorapuheinen, mutta luotettava ja valloittava nainen.

Pidän mustasta huumorista, sillä kaikesta pystyy mielestäni vitsailla, ja osaan myös nauraa itselleni. Tykkään myös leikkimielisistä väittelyistä, sillä ne tuovat kivasti pientä jännitettä elämään ja arkeen. Miehen tulisikin pitää pienistä haasteista ja osata lähteä leikkiin mukaan, jotta homma toimisi. Itsenäisyys taas tarkoittaa sitä, että pystyn tekemään asioita yksinkin ja elän omaa elämääni, en muitten kautta. Tästä en tingi myöskään parisuhteessa, vaan molemmilla pitää saada olla omat menonsa, mutta tietenkin myös sitä yhteistä aikaa tulee löytyä. Arvostan rehellisyyttä ja luotettavuutta, sillä en mielelläni kiertele asioissa, vaan sanon ne suoraan. Loukata ei kuitenkaan yleensä ole tarkoitus. Harrastuksiin kuuluu liikunta mm. lenkkeilyn, salin ja uimisen muodossa. Muuten vapaa-ajalla tulee vietettyä aikaa kavereitten kanssa yökerhojen tanssilattialla tai muuten jotain kivaa tehden sekä omassa seurassa kotona mm. Netflixin parissa. Uusia juttuja kokeilen kuitenkin mielelläni, etenkin jos seura on hyvää. Viihdyn kaupungissa kaiken lähellä, joten mikäli haaveilet maalla asumisesta, en todennäköisesti ole oikea vaihtoehto.

Miehessä tärkeää on jo edellä mainitun leikkiin mukaan lähtemisen, itsenäisyyden, rehellisyyden ja luotettavuuden lisäksi terve itsevarmuus. Omia mielipiteitä ja päätöksiä pitää ja saa siis olla ja tehdä, sillä tohvelisankarit tai tossunalla eläjät eivät sytytä. Olen aika vahva (mutta en kuitenkaan mahdoton) luonne ja sen vuoksi luonnetta tulisi löytyä myös mieheltä, sillä parisuhteessa molempien tulisi kuitenkin olla tasavertaisia. Tulisuudesta saa plussaa. Ennen kaikkea tärkeää kuitenkin on, että et haaveile jättäväsi jotain maailmalle jälkikasvun muodossa. Ammatilla tai koulutuksella ei ole väliä, kunhan työpaikka löytyy, sillä en tarvitse elättäjää tai elätettävää. Ulkonäön tulee tietenkin miellyttää, kuten myös toisinpäin, mutta mitään tiettyä tyyppiä ei ole. Yleensä kuitenkin pidän enemmän miehistä, joissa on särmää kuin siloposkisista mallipojista. Itsestään pitää myös huolehtia, mutta sixpack ei ole vaatimus, edes keissinä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
32 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia