Do as I Say, 55v

Jos SUB on sinulle muutakin kuin TV-kanava

Miksi aina vain pitäisi mennä lomamatkalla kanarialle vaikka haluaisit aivan jonnekin muualle? Onhan siellä toki mukava oleilla, kaikkihan siitä tykkää, mutta jos päässä takoo kokoajan halu muualle, vaikkapa etelä-amerikan sademetsiin niin onko silloin pakko tyytyä jokamiehen hiekkarantoihin? Jos pakastin on täynnä jäätelöä, ainoastaan vaniljaa, niin eikö se raja siinäkin tule jossain vaiheessa vastaan ja taka-alalta työntyy väkisinkin eteen se hillitön himo rocky roadiin tai salmiakkijäätelöön, joka on siellä kokoajan muhinut, eikä vanilja sitten enää kelpaakkaan?

Nyt on käynyt niin että on raja tullut vastaan, ei enää 'vaniljaseksi' tyydytä tarpeitani vaan pitäisi antaa mielihaluille kaikki valta ja löytää joku jolla on sama tilanne ja halu! Haluan löytää naisen joka haluaa antaa täyden kontrollin minulle ja nauttii siitä täysin rinnoin. Hän (sinä?) nautti siitä että on sidottu niin tiukasti ettei pysty liikkumaan eikä estämään sitä että häntä voi käyttää miten haluaa. Rajat ja halut sovitaan toki eikä turvasanoja tai -eleitä unohdeta, en minä sentään mikään eläin ole vaikka haluankin olla se joka ei pelkästään määrää vauhtia vaan myös suunnan. Eli lyhyesti sanottuna haluan naisen joka alistuu ja NAUTTII siitä!

Jos mahan pohjassasi alkoi kutkuttamaan ja hiki nousi otsalle niin kirjoittele jotta voisimme katsoa natsaako ja ehkä lopulta tavatakkin (ensin ihan vaikka kahvin merkeissä)!

Sukupuoli
Mies
Ikä
55 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Raasepori
Millä mielellä
Seikkailuun
Suuntautuminen
Hetero
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: