Flyrod, 40v

Luontoon liikkumaan tai valokuvaamaan?

Mitäspä tässä nyt selittelemään... vaikeeta. olen koko elämäni tykännyt liikkua luonnossa ja kalastella yms. Nyt lähivuosina myös valokuvaus on tullut mieleisekseni harrastukseksi. baarit olen juossut. Ei oikeen enää niinsanotusti nappaa lähtee ryyppää huvin vuoksi tai jotain sinne päin. En todellakaan mikään absolutisti ole, otan saunakaljan tai ruoan kanssa hyvän oluen.

Olen hyvällä tavalla hieman hullu ja saatan päästellä suustani ties minkälaisia möläytyksiä :) "ihmistenilmoilla", "kaupungilla" tietenkin pukeudun ihan normaalisti (farkut, lenkkarit, vähän geeliä tukkaan jne.) mutta yleensä tykkään olla aika rennoissa vaatteissa eikä ole ihan niinjust jos on vähän rapaset vaatteet kun tulee mettälenkiltä koiran kanssa :)

Vapaa-ajat vietän pääsääntöisesti mettässä kävellen, kalassa, valokuvaamassa. Välillä pitää tietenkin kotonakin loikoilla sohvan pohjalla!

Jos olet samanlainen "metsäläinen 2000- luvulla" etkä pelkää sotkea sormiasi tai vaatteitasi kuraan ja tykkäät liikkua paljon luonnossa niin laita ihmeessä viestiä :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: