m27espoo, 37v

no heippa =)

No terve kiva ku tulit käväsee miun sivulla.Jätähhän kommenttikin perässäsi ku kävit kurkkimassa kuvianikin.

Mitäpä tähän nyt kirjoittelisi.Nooh täällä on tällänen sairaan ja kieroutuneen +kaksimielisen huumorintajun , sekä ajatusmaailman omaava espoolaiskolli. Ei tässä maailmassa täysjärkinen selvii.Elämä on yhtä huumoria,jos sen niin haluaa ottaa. Stressi on heikoille.Itse en harrasta mietitään vasta sitten kun asia on ajankohtaista.

Hmmm ja mitä seksiin tulee niin se menee sillä tyylillä, että perse tyynyyn ja nassu kiinni ja nauti.seksin pitää olla hikistä ja rankkaa. Antaa halujen vaan viedä eteenpäin. Tykkään alistamisesta ja estottomasta sexistä. Nainen vikisee ja mies vie!

Jos täältä. Sattuisi löytymään itselleni nainen niin ihanne tapaus olisi altistumiseen taipuva,mutta ei pakko.

Itsestään huolta pitävä salilla viihtyvä Tapaus, itsekkin tykkään käydä salilla 5krt viikossa ja Salikaveri ei ikinä olisi Pahasta kaksin on aina kivempaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Piirteen paljon olen mielestäni luova ihminen.musiikkia menee heavy/rock/dupstep. Yms.

minulla on 3 vuotias tyttö,mutta lapsi puolet ajasta miulla puolet äidillään eli yhteishuoltajuus toimii.. siitä ei kannata turhaa murehtia,

Tekstini kyllä saattaa vaikuttaa törkeen rohkeelta,mutta hakusessa on vakituinen elämänkumppani myös jonka kanssa ajen jakaisi,sekä urheilulliset puolet =)

Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: