• Emmi92
  • 27 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

This is me

Olen tällainen parikymppinen naisenalku Espoosta joka etsisi ihmistä jonka kanssa voisi nähdä maailmaa mutta jonka kanssa voisi myös vain olla. Olen alussa aika ujo mutta tutustuttuani ihmiseen mua ei enää saa hiljaseks :D Kiltteys, positiivisuus ja lempeys kuuluu (ainakin muiden mukaan) mun luonteenpiirteisiin mutta osaan olla välillä myös hyvin temperamenttinen! Jossain asioissa mulla on todella vahvat mielipiteet mutta yritän aina parhaani mukaan kuunnella ja ymmärtää muita :)
Olen erittäin eläinrakas ja yksi tärkeimmistä asioista on oma karvaturri. Rakastan matkustamista ja vielä joskus lähden reissuun ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Vuosi Uudessa-Seelannissa sai mut rakastamaan uusia kokemuksia ja toivon löytäväni miehen jonka kanssa voisin näitä kokemuksia jakaa! :)
Työskentelen tällä hetkellä kokopäiväisesti joten millekkään viikottaisille harrastuksille ei jää paljoakaan aikaa. Yrittäähän sitä kuitenkin käydä salilla ja lenkillä ;) Tykkään käydä ulkona kavereiden kanssa mutta paras nollaustapa raskaan työpäivän jälkeen on kyllä leffa kotona viinilasillisen kera!
Etsin avointa, luotettavaa ja positiivista miestä joka ei pelkää tehdä asioita vähän ex tempore mielessä ;) Ulkonäöllä ei ole niín suurta merkitystä kunhan on minua pitempi!
Jos kiinnostaa niin laita vaan rohkeasti viestiä ^^

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
27 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa