• GotanCerdan
  • 31 vuotta
  • Oulu
  • Mies etsii naista

Lähde kanssani Marssiin!!

Miks ihmeessä haluat lähteä Marsiin? Ethän sää edes tunne mua!

Ja Maa on paljon mielenkiintoisempi paikka kuin kuiva punainen pallo. Täällä on sentään sinä, ja minä liikennevaloissa ollaan ehkä jo tavattu, mutta eihän niin ihmisiä opi tuntemaan. Tosin saatat ehkä muistaa että olin pyörällä menossa kovaa vauhtia johonki, todennäköisesti töihin tai tanssimaan. Liikun aktiivisesti ja tahtoisin että myös susta löytyis ”tiettyä” liikunnallisuutta (käsiliikkeet ála Tapsa Ihmisten Puolueesta). Oulusta jaksan sotkea noin 20km päähän talvisinkin, mutta sen kauempana asuville täytyy sanoa kiitos ja uutta matoa koukkuun. En ole ostamassa autoa vaikka kuinka se F12 kuulostaisikin kivalta.

Vauhtia kinttuihin saa kun syö hyvin, siksi laitan paljon hyvää ruokaa, mm. kahdet ravintolapäivät olen järjestäny. Okei oli mulla apuna mukava porukka muitaki ihmisiä. Toivoisin että sullaki olis ystäviä ja aktiivinen sosiaalinen elämä. En jaksa kuunnella aina vaan työasioita vaikka persoonallisuustestien mukaan olenkin hyvä kuuntelija.

Tunnetusti yletön kiroilu sekä tupakointi likaavat avaruuskapselin ilmaa, joten vältäthän näitä. Virheiden sattuessa tietenkin vituttaa mutta virheetkin ovat voimavara ja tekevät ihmisestä rikkaamman. Näitä Oshon ja muiden viisaampien oppeja olen imuttanut korteksiini jo jonkin aikaa. En tyydy olemaan vain tämä nykyinen itseni vaan kehittyvä multidimensi... Okei nyt alkoi mennä vähän sivuraiteille, mutta jos voit hyväksyä haluni kehittyä, löytää ja oivaltaa itseäni ja ympäristöäni ja vielä elää siinä kanssani olisin siitä hyvin ii-loinen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Koska olet vielä mukana suosittelen tutustumaan Jung-Meyer persoonallisuustestiin mikäli se ei ole sinulle ennestään tuttu. Olen INTJ ja vaikka monet vastaavat testit ovatkin parhaimmillaan suuntaa antavia on tämä osoittautunut yllättävän tarkaksi. Mikäli herätin mielenkiintosi anna viidakkorummun laulaa villisti, vaikka et olisikaan ENFP tai ENTP.

Beagle signing off.

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa