Rantalainen, 37v

Miehenalku tai kundi

Olen miehenaluksi itseni mieltävä, mutta iän puolesta varmaan jo kohta mieheksi siirtynyt kundi Helsingistä. Päiväni käytän oman yrityksen parissa, ja vähän turhankin monen erilaisen harrastuksen kanssa, mutta kun vapaalle pääsen, yritän matkustella ja hakea uusia kokemuksia.

Innostun nopeasti asioista ja kaverit luonnehtivat minua yleensä innostuvaksi, leikkisäksi (kuulemma myös petihommat), elinvoimaiseksi ja joskus vähän erikoiseksi tyypiksi. Pidän määritelmästä mainiosti - ainakin niin kauan kun olen hyvällä tavalla erikoinen. Jotakin varmaan kertoo sekin, että olen taannoin kuokkinut Johanna Tukiaisen rapujuhliin.

Toisaalta minua sanotaan myös vastuuntuntoiseksi ja lojaaliksi. Minä olen yleensä se, joka hoitaa ristiriitatilanteita, jeesaa kavereita pois pulasta ja lähtee keskellä yötä pelastamaan frendejä pinteestä.

Elämäntyyliltäni olen aika kurinalainen, ja toivon edes jotain elämänkontrollia myös toiselta osapuolelta. En ole urheilullinen, mutta liikunnallinen toki - mitat ovat 180 cm / 75 kg.

Kumppanini suhteen en aseta ihmeellisiä muodollisia vaatimuksia: jos tyyppi on hyvä niin tyyppi on hyvä, riippumatta siitä minkä väriset hiukset sillä sattuu olemaan. Hommahan on yleensä niin, että jos iskee niin iskee - mutta välttis ei.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hiljakseen tässä on tullut kuitenkin tsiigailtua läpi muutamia lyhyempiä ja pidempiäkin suhteita, joten olisi mukavaa, jos sinäkin nyt edes alustavasti etsisit jotakin pidempiaikaista. Stressiä ei tietenkään ole tarkoitus ottaa, mutta yhden illan sankarit älköön kuitenkaan vaivatuko.

Jos vaikuttaa edes etäisesti toimivalta paketilta, ei kannata yhtään epäröidä kirjoittaa. :)

Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: