• Atlanta
  • 59 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Elämä on ihanaa

Pidän itseäni introverttina. En yleensä pidä huomiosta, suurista ihmisjoukoista ja ihmisistä, jotka puhuvat paljon tai nauravat paljon. Pidän enemmän hiljaisuudesta kuin kaupungin melusta ja mietiskelystä kuin puhumisesta, tunteesta kuin katsomisesta. Mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi satunnaisesta pitkästä keskustelusta, jos aihe kiinnostaa minua. Mitä tulee aiheeseen, josta olen kiinnostunut, se on itämainen filosofia ja jooga. Olen onnekas, että saan työskennellä samalla alalla, jota rakastan - työskentelen joogaopettajana. Pidän matkustamisesta... enkä kiirehdi katsomaan jokaista matkailukohdetta, vaan mieluummin olen siellä ja tunnen sen.
Olen vakavampi. Mutta pidän hyvästä englannin huumorista. Pidän älykkäästä seurasta.
Olen hidas kävelijä. Liikun hitaasti, puhun hitaasti ja ajattelen hitaasti. Tämä johtuu siitä, että haluan mennä syvälle enkä pysyä matalana.
Olen vähiten kiinnostunut muiden ihmisten yksityiselämästä ja ruoasta.
Etsin seuraa. En tiedä varmasti, onko se ystävä vai elämänkumppani, vain aika näyttää.
On tärkeää, että olemme rehellisiä ja näytämme itsemme sellaisina kuin olemme. Silloin ei tarvitse pelätä pettymystä.
Olen itsenäinen ammatinharjoittaja, eli teen kokopäivätyötä. Hyvä asia on, että voin työskennellä tai olla tekemättä työtä minulle sopivana aikana.
Valitettavasti minun on sanottava, että en enää asu Suomessa, mutta nyt olen taas Virossa. Myös suomenki on huono ja kommunikoin mieluummin englanniksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
59 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!