Henrietta_V, 34v

You jump, I jump, Jack

Hey, stranger,

linjoilla on musiikinopiskelija ja -harrastaja, joka hyräilee ollessaan onnellinen, laulaa suihkussa ja hukuttaa surunsa säveltämiseen. Voiton puolella ollaan, jos kuuntelet enemmän kuin kahta biisiä tai ainakin omistat hyvät korvatulpat.

Olen yllytyshullu: aika vähällä suostuttelulla minut saa hyppäämään junaan, laivaan ja lentokoneeseen, karatekurssille tai pelimuseoon. Maailma on ihmeellinen paikka, sitä voi tutkia loputtomiin. Myös kumppanissa arvostan avointa mieltä ja kykyä lähteä mukaan uusiin juttuihin. Arjen rutiinit maistuvat paljon paremmille kun joka päivä on varaa improvisoida vähäsen.

Haluan uskoa, etten ole vielä löytänyt parasta ja ihaninta asiaa maailmassa. Aika monta hyvää olen kuitenkin löytänyt. Pidän sarkasmista, aamukahvista Hesarin kanssa, saaristosta, lautapeleistä, hämärästä, kylpylöissä lojumisesta ja vedestä, pyykinpesusta ja sitcomeista. Erityisesti sytyn kiihkeästä keskustelusta ja hyvistä argumenteista. Opiskelun ohella olen hurahtanut järjestötoimintaan ja vaikuttamiseen, joten valtakunnan- ja maailmanpolitiikkaa tulee seurattua mielenkiinnolla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on sydän monessa paikassa: oman mökin terassilla ja hämärissä mustikkametsissä, Eiffelin huipulla, Rooman kujilla, joihin voi eksyttää itsensä loputtomiin. Eniten se on kuitenkin nyt Helsingissä, Lauttasaaren rannoilla ja vihreissä ratikoissa. Haaveena on jättää sydän vielä monelle muullekin rannalle ja kaupunkiin.

Pienet huomionosoitukset ja pilke silmäkulmassa kiusoittelu piristävät arkea. Laitapa viestiä kun kaipaat niitä elämääsi ;).

Sukupuoli
Nainen
Ikä
34 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: