• kuunvalo74
  • 44 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Tositarkoituksella

Olen elämänmyönteinen, hullutteleva, hauska, positiiviinen, älykäs, kunnianhimoinen, sosiaalinen ja mukava nainen.

Minusta saa vaelluskaveria vuonoihin, tasokasta teatterikaveria, polkijaa pyöräretkille, seuraa shampanjaillallisille, kumppania kulttuuri-iltoihin ja railakasta rakasta.

Jokainen meistä on hyvä jossain. Ehkä omat vahvuuteni ovat siinä, että tykkään tehdä ja kokeilla kaikkea ja nauttia elämästä! Intohimoni on kokeilla erilaisia asioita, vaatia itseltäni paljon ja samalla myös suhtautua elämään rennosti. Nautin elämästä kovasti ja kaikesta mitä se tuo tullessaan ja otan hetkestä kaiken irti.

Tykkään viettää vapaa-aikaa eri tavoin ystävien ja perheen kanssa. Nautin illanistujaisten järjestämisestä, esimerkiksi illallisten, brunssien tai peli-iltojen järjestämisestä. Tykkään käydä teatterissa, elokuvissa ja kulttuuritapahtumissa. Tykkään liikkua luonnossa ja urheilla: pidän vaeltamisesta, laskettelusta, hiihtämisestä, juoksemisesta, pyöräilystä ja uimisesta. Joogaan sekä opetan sitä harrastuksena. Tykkään lukemisesta ja musiikin kuuntelusta.

Teen töitä asiantuntijatehtävissä ja nautin työstäni kovasti.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka olen kunnianhimoinen työni ja elämäni suhteen, on ihanaa joskus myös vain ottaa rennosti.

Etsin kilttiä, älykästä ja hauskaa miestä. Haen parisuhteessa tasapainoista, kunnoittavaa ja rakastavaa kumppanuutta. Minulle tärkeää on läheisyys sekä rakkauden ja tunteiden jakaminen ja näyttäminen. Haluan luotettavan ja rehellisen suhteen. Haluan, että parisuhteessa voi nauraa ja vitsailla paljon. Toivon, että puolisoni voi olla paras ystäväni, jonka kanssa voi tehdä asioita yhdessä, Samalla molemmilla tulee olla myös omaa vapaa-aikaa. Tärkeää on, että kumppani tukee ja seisoo rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.

Ikä
44 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian