caterine, 38v

Ihan vain tällainen pieni kontakti-ilmoitus.

Hakusessa olisi itsenäinen ja sarkasmia ymmärtävä mies. Puheliaisuus on plussaa, sillä monologin tuottaminen jatkuvalla syötöllä on välillä aika tylsää. ;)

Olen ikuinen opiskelija ja töissä samanaikaisesti. Kai noi molemmat vähän rajoittaa toisiaan, tulevaisuudessa siintää toivottavasti oman alan ja paikan löytäminen. Jos haluan kehuskella itseäni, sanon, että olen todella reilu ja empaattinen. Mutta eihän kukaan ole täydellinen. Huonompien puolien ykkösijaa pitää ylianalyyttisyys - kaikkea ei ehkä aina tarvitsisi purkaa osiksi ja yrittää määrittää sitä, mikä on absoluuttinen totuus. Olen hauska ja avoin, tosin hauskuuteni voi olla joissain tilanteissa hyvin kyseenalaista. Nimimerkki "myös puujalkavitsit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen".

Olen akateemisesti koulutettu, mutta en elä elämääni sitä korostaen. Rakastan elektronista musiikkia, kirjoja, matkustelua ja tanssimista. Olen yllytyshullu ja toivoisin löytäväni ajattelevan ihmisen, joka ei ota itseäänsä liian vakavasti. Ihmisen, jonka kanssa voi nauraa ja puida elämän niitä kummallisempiakin puolia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Nainen
Ikä
38 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: