Minozka, 51v

Olispa me...

Minusta:

Olen vapaa sielu, joka etsii suhdetta ei-tosikkomaisesti, mutta tositarkoituksella. Luonteeltani olen kai lähinnä rauhallinen pohdiskelija, mutta kipinääkin löytyy. Monenlaista elämää ja paikkaa on tullut nähtyä ja koettua, eikä polkuni kai ole ollut se tavanomaisin. Vapaa-aika sisältää nykyisin ruumiinkulttuuria (kuntosali, lenkkeily, crossfit), toisinaan muutakin kulttuuria (livemusa, leffat, teatteri) ja luonnossa liikkumista.

En tykkää hirveästi määritellä itseäni, mutta jos nyt jotain sanoisi vaikka negaation kautta. Eli ei kiinnosta: jääkiekko, formulat, humppatanssit, iskelmä, kaupalliset radiokanavat, tosi-tv, tupakointi eikä baaripörräys. Ei myöskään hervoton kuluttaminen tai tahallinen luonnosta & luontokappaleista piittaamattomuus.

Etsin:

Olet jokseenkin balanssissa itsesi kanssa, eli olet tutustunut itseesi jollain tavoin ja tiedät mitä haluat. Huolehdit (myös) fyysisestä kunnostasi, koska silloin meillä on ainakin yksi yhteinen intressi / harrastus ja se

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

lisää toivottavasti ymmärrystäsi salilla viettämiäni tunteja kohtaan, joita tulee viikossa jokunen.

Toisaalta olet ihminen, jonka elämään mahtuu muutakin kuin treeni / oman kunnon tai ulkonäön muokkaaminen - tai näistä puhuminen. Plussaa on, jos omaat kohtuullisen yleissivistyksen ja olet kiinnostunut kulttuurista edes sen jossakin muodossa.

Haitaksi ei ole, jos pidät matkustamisesta ja vieraisiin kulttuureihin tutustumisesta. Rasistisia mielipiteitä omaavat voivat skipata tämän profiilin.

Kuva on ihan must, eikä nykytekniikalla kenellekään mahdottomuus. Kuva kuvasta, niin se vain menee. Rautalangasta sen vääntäen: en vastaa kuvattomille. Aurinkolasit ja hattu muuten EI ole plussaa, koska on kiva nähdä miltä oikeasti näytät! Mielestäni ajankäytön maksimointia on nettijutskailun sijaan tavata suht pian ja vaikka lyhyestikin ilman suurempia ennakko-odotuksia esim. kahvilassa.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
51 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: