hyvää_ja_kaunista, 42v

Unelma ihanasta arjesta

Uskotko onnelliseen arkeen? Mä uskon. Toki uskon juhlaankin, ja sitähän tää elämä on, mutta en hae seuraa juhlimiseen tai matkailuun - sitä varten mulla on kavereitakin. En ole ruma, enkä ujo seinäruusu, mutta olen vakaa ja aikuinen ja en jaksa pikkupoikia unelmineen. Olen koko elämäni etsinyt ihmistä, joka osaa olla onnellinen siitä normaalista arjesta, eikä elä elämäänsä vain haaveillen unelmastaan, joka toteutuu tai ei, mutta on niin hetkellistä ja katoavaista. Mulle se elämä siinä huippuhetkien välillä on unelmaa ja voisin sen jakaakin jonkun samoin ajattelevan kanssa.

Aatemaailmaltani olen melko vihreä ja ihmisoikeuksia kunnioittava, joten ihan ensialkuun haluan kertoa, etten siedä mieletöntä mälläystä ympäristön ehdoilla, enkä rasismia lainkaan. Siihen ei ole mitään erityistä syytä, olen ihan vain suomalainen hetero nainen, kotoisin keskustalaisesta perheestä ja ihan todelliselta landelta. En kuulu mihinkään puolueeseen, jos kuuluisin, varmaan vihreisiin mieluiten. En kuitenkaan elä itse juurikaan peruskansalaista vihreämmin, koska elämäähän tämä toisaalta vain on. Pidän vihreistä arvoista, mutta en halua tehdä niiden toteuttamisesta liian hankalaa. Toivoisin, että aatemaailmasi osuisi suunnilleen samalla mittapuulle, tai toki voit haastaa minut tekemällä minusta vihreämmän jos haluat tai voin minä sen bemarin tai audinkin kyytiin istua, on mullakin totta puhuen auto.

Toivon, että olet jo nuoruutesi elänyt, mutta yhä virtaa jäljellä. Mulla on kaksi lasta, joiden pääasiallinen vanhempi olen, lapset ovat 1-3 yötä viikossa isänsä luona. Vapaa-aikanani tykkään treenata, käydä leffassa tai teattereissa, patikoimassa tai baareissakin - mutta enimmäkseen olla vaan. Eniten pidän koti-illoista leffan ja hyvän ruuan parissa.

Töissä käyminen on onnellinen osa elämääni, toivon että sinäkin pidät työpaikastasi - koska olisi tosi ikävää jos et nauttisi siitäkin osasta elämääsi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tervetuloa nauttimaan elämästä - tutustaan :)

ps. tuo mun kuvat - tuo toinen on just lomalta, mikä ei ollut pointti. Ja tuo toinen, noh.. oikeasti mä pukeudun ja meikkaankin vähän, kampaan hiukseni ja hymyilen - paljon! - juuri nyt olin vain kylpytakki päällä ja tukka kampaamatta :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: