Istar, 40v

Lost in the city: uudet ystävät ja tuttavuudet

Hiljattain Helsinkiin muuttanut boheemi elämäntapaintiaani etsii seuraa muista urbaaneista cityihmisistä. Kaipailen kaveria kaikenlaisiin kaupunkiaktiviteetteihin: kahville, baariin, leffaan, edm-pippaloihin, keikoille, kirppareille tai vaikka puistopiknikille ihmettelemään maailman menoa.

Minulle mielekkäitä asioita ovat musiikki, erityisesti edm, hardstyle, hardcore, raskaamman puoleinen metalli ja industrial. Keikat ja edm-tapahtumat kuuluvatkin lähes viikottaiseen ajanvietteeseeni. Muita mainittavia kiinnostuksen kohteita ovat avaruus ja tähtitiede, Stephen Hawking, tietokonepelit, Nintendo 8-bit, vaihtoehtomuoti, tatuoinnit ja lävistykset, cyberpunk ja steampunk, kaikenlainen visuaalinen viihde leffoista teatteriin, splatter ja zombie-leffat, fantasia, scifi, taide, H.R Giger, matkailu, japanilainen ruoka ja kulttuuri, luonto ja meri, psykologia ja ihmismieli, itseni kehittäminen, kuntoilu, kirjallisuus ja lyhyiden scifi-tarinoiden pöytälaatikkoon rustaaminen.

Ihmisenä olen avarakatseinen, elämänmyönteinen, pohdiskeleva, optimistinen realisti varustettuna pikimustalla huumorintajulla. Sinun ei tarvitse olla samanlainen tai edes samalta planeetalta. Erilaisuus on rikkaus ja ajatusten jakaminen näkökulmia laajentavaa. Laita viestiä, niin tutustutaan!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Nainen
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Kumppanini kanssa
Varaustilanne
Varattu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: