• Essidiu
  • 24 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Heips, juuri sinä siellä!

Heipsan!
Tässä nuori aikuisenalku Helsingistä, joka ihan mielenkiinnosta lähti kokeilemaan josko nettitreffeiltä löytyisi jotain minullekin.
Ehkä sitten vähän alkuun taustaa: Eli siis seuraavana iän puolesta tulossa ilmeisesti kahdenkympin kriisi, asun itä-Helsingissä ja ammattina hoitoala, joka tosiaan on mun juttu. Jos nyt urheilusta pitää jotain mainita niin muutaman kerran viikkoon taistelen tieni salille, vaihtelevalla menestyksellä. Vaikka nyt olen kyllä innostunut käymään ties missä ryhmäliikuntatunneilla, ihan elämäntapaurheilijaksi en yllä.
Alkoholin käyttö... no, baarissa menee enempi ja kotona vähempi. Punaviini on ihanaa :)
Yhden tai kahden siiderin jälkeen kutsuu tanssilattia, vaikka pystyn itsekkin näkemään kuinka pösilöltä siellä näytän. Eikä edes haittaa.
Ulkonäostäkin pitää varmaan jotakin mainita, sen verran mitä kuvasta ei erota.
Elikkä siis, pituutta on semmonen reipas sataseiskyt, painoahan tunnetusti ei miehet kysele, niin miksipä sitä kertomaan :D Hiukset on ollu punaset jo pitkään ja silmät.... no ne on olemassa. Väri vaihtelee vihreän ja harmaan välillä valotuksesta riippuen. Ja josko sitten vähän ranskalaisia viivoja aiheist tykkään ja en tykkää:
Tykkään
- Koti-illat
- Baari-illat ;D
- Läheisyys
- Huomaavaisuus
- Yhdessä tekeminen

En tykkää
- Sitoutumisvaikeudet (vaikka eihän näitä tietenkään yhdelläkään miehellä ole...)
- Naisen tahallinen tai tahaton alistaminen, akat takas keittiöön-läppää kuuntelen aika pitkään, mutta esim. naisten ajotyylin arvostelu yms saa kyllä mut räjähtämään

Voih näitähän tulisi vaikka kuinka paljon, kun joka päivä vielä oppii uutta, mutta eiköhän tuossa tärkeimmät :)

Miestä siis haeskelen ja koska itse tiedän mitä on seurustelu, niin olisi tietysti hienoa jos mies tietäisi myös. Mitään yhden yön seksiseuraa en kaipaa, semmoset löytyy baarista jos siltä tuntuu. Ja harvemmin tuntuu.
Miehen ulkonäöstä, no, itseäni pidempi kiitos. Hirvittävän pinnallinen en ole, mutta moniko voi tosissaan sanoa, ettei ulkonäöllä ole mitään väliä? Toisaalta kunhan on suunnilleen nenä ja silmät (ja korvat...!) yms paikoillaan niin se on jo ihan hyvä lähtökohta :D Tietysti toivon jonkinlaisia normaaleja sosiaaliseen kanssakäymiseen liittyviä tarpeellisia taitoja, kuten huumorintajua ja no, huumorintajua. Vaikka minulta vetää jalat alta huomaavainen mies joka saa minut nauramaan, niin ei minunkaan puoleltani tarvitse awkward silence-hetkiä pelätä. Ujo en todellakaan ole, lähinnä päinvastoin. Ja vielä viimeinen kriteeri miehelle: Kyllä. Kymmenen tai viidentoista ja varsinkin kahdenkymmenen vuoden ikäero ON liikaa!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Plussaa saa tietenki ovien availusta ja sateenvarjon oikeasta käsittelystä, mutta tämähän on itsestäänselvyys, eikö ;)

Huhhuh, varmaan tuosta unohtu vaikka kuin paljon, mutta lisäilläänpä sitten jälkijunassa kunhan muistetaan ;)

Ikä
24 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa