• CEO
  • 32 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Jotakin erilaista

Kaipaatko jotain erilaista? Ihmistä, joka kulkee omaa tietään muista välittämättä ja uskaltaa antaa itsestään sen kuvan, mitä oikeasti on. Ihmistä, joka uskaltaa ja haluaa tavoitella unelmiaan, sekä auttaa muita omiensa tavoittamisessa. Ihmistä, joka ei koe minkäänlaista tarvetta sekoilla kännissä viikonlopusta toiseen. Ihmistä, joka ei ole ollut koskaan kännissä vain, koska ei ole tahtonut. Jos tämä häiritsee sinua, luet väärää ilmoitusta. Absolutisti en ole, juon yhden jos on sellainen fiilis. Rakastan elämän pieniä hetkiä, niin syviä keskusteluita, kuin sitä, että hyvän biisin tullen alkaa menojalkaa vipattamaan.

Mielestäni onnellinen elämä on tasapainoa eri osa-alueiden välillä ja onnellisuutta lisää, jos saa tehtyä ihmiset onnelliseksi ympärillään. Lempi lainaukseni onkin “‘cos I don’t shine, if you don’t shine”. Se kuvaa hyvin sitä, mitä parisuhteeltani haluan, sitä että molemmat antavat toistensa loistaa ja tekevät parhaansa, jotta tämä loistaisi. Sama tasapaino pätee mielestäni myös toimivaan parisuhteeseen, jos henkinen, fyysinen ja sosiaalinen alue eivät ole tapainossa keskenään, ei parisuhdekaan todennäköisimmin toimi.

Toisessa ihmisessä arvostan sen aina niin peräänkuulutetun luotettavuuden lisäksi aitoutta, sitä, että uskaltaa antaa itsestään, sekä sitä, että on paloa elää, eikä vain antaa elämän mennä ohitse. Pitää uskaltaa tavoitella unelmiaan edes jollain tasolla. Itse esimerkiksi palan kitaransoitolle, jota olen harrastanut 9-vuotiaasta, musiikille yleensä. Unelmiani tavoittelen päättämällä lähteä yrittäjäksi jo näin nuorena.

En pidä pintaliitomeiningistä, jossa ei merkkaa kuin raha, sosiaalinen status ja se, oletko 190cm, lihasikas ja tatuoitu. Vihaan ohareita, mielestäni jos ihmiseen ei voi luotaa edes siinä, että tähän saa yhteyden jos ollaan sovittu jotain tai, että tämä todellakin tulee sovittuun tapaamiseen, vaikka vähän myöhässä, niin tuskin häneen voi paljon muussakaan luottaa. En myöskään pidä suomalaisesta alkoholikulttuurista, jossa alkoholi on kuin palvottu kuningas. On fine, jos haluaa juoda itsensä sosiaaliseksi yms, mutta se, että juomista ihannoidaan, ei mahdu ymmärrykseen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haluaisin elämääni sellaisen ihmisen, joka uskaltaa antaa itsestään ja kulkea samaa polkua vaikka pitemmänkin aikaa, keskustella asioista, mutta irroitella milloin siltä tuntuu ja antaa molempien loistaa. Vaikka se sisin on se tärkein, niin on myös ihanaa, jos haluaa vaikka toisen mieliksi pitää ulkonäöstään huolen.

Jos tekstini herättää sinussa mitään mielenkiintoa, niin ota yhteyttä. Minusta oppii kaiken oleellisen hyvinkin nopeasti, mutta saatan silti silloin tällöin yllättää pitkänkin ajan kuluttua.

Ikä
32 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!