LunaTico, 44v

Iloa elämään!

Piristystä meininkeihin kiitos! Etsin uusia tuttavuuksia joista voi kehkeytyä mitä vain jos käy mäihä ja kemiat kohtaa.

Olen pari vuotta sitten eronnut kolmen lapsen äiti. Harrastan burleskia ja arki pyörii enimmäkseen lasten ja burleskin ympärillä. Harrastan myös työntekoa matkailualalla silloin tällöin

Olen hajamielinen ja rauhaton, puhelias ja impulsiivinen, helposti innostuva. Energiani on aaltoilevaa. Välillä on mieletön draivi ja paljon ideoita. Välillä on mukava mökkiytyä ja tuijotella akvaariota. Pikkumurut pitää huolen että meininki pysyy aktiivisena ja kohtuu hektisenä. Olen onneton rutiineissa ja small talkissa. Kokkaaminen ei myöskään ole ihan vahvin laji tai no ossaan jos on pakko mutta en kokkaa mielikseni.

Viihdyn hyvin sinkkuna ja muutenkin elämäni on täynnä asioita joista saan iloa. Mutta sydän on rauhaton ja halajaa piristysruiskeita arkeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen tunteellinen herkkis ja totaaliromantikko. Kaikenlainen lääsy on ihanaa. Olen aika avoin kaikelle. Utelias ja kokeilunhaluinen.

Tää on pieni asia mutta tuossa ihannekumppaniosiossa tuo Millä mielellä? jumittaa joko ystävää etsimässä tai tositarkoituksella enkä saa valittua tuota kaikkikäy vaihtoehtoa. Mulle on ihan sama millä mielellä olet liikenteessä ja mitä olet hakemassa. Jos otat yhteyttä minuun, johtuu se todennäköisesti siitä että saattaisin kuulua kohderyhmään. MItä mistään ikinä tulee, sen tietää vasta jälkeenpäin.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
44 v
Etsin
Naisia ja miehiä
Asuinpaikka
Rovaniemi
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: