• saramorris
  • 57 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Punapään puheenvuoro

Railakas, puhelias, outo, positiivinen, syvällinen, rento ja älykäskin sinkku-kujakissa etsii uusia mieleenpainuvia tuttavuuksia.

Vaikka en välttämättä tositarkoituksella ole liikenteessä, en kuitenkaan kaipaa yhden illan sänkyleikkiehdotuksia. En myöskään halua varatun miehen salarakkaaksi. Toisaalta, ihan pelkkää ystävääkään en välttämättä ole etsimässä - vaikka sellaisetkin ovat ihania, kun kohdalle sattuvat. Sanotaan nyt vaikka, että olen odottavalla kannalla sen suhteen, mitä maailmasta voisi löytyä.

Habitukseni on lyhyt ja aavistuksen pyöreä, mutta suorastaan mukiinmenevä. Tyylini on... hmmm. Omanlaiseni. En ole totaalinen kirpparihippi, mutta jakkupuku ei myöskään ole ihan mun juttuni.

Viihdyn paremmin baarissa kuin lenkkipolulla, vaikken täysin liikkumatonkaan ole. Tanssi on kivaa, mutten osaa tangoa. Hyvä keskustelu taiteista, tieteistä, elämän suurista totuuksista tai pienistä mukavista asioista on lähes parasta, mitä tiedän.

Toivoisin sinun olevan enemmänkin puhelias kuin tuppisuu; mieluummin tyhjännauraja kuin ehdoton tosikko; pikemminkin humanisti kuin liikemies. Todennäköisemmin paras kombo löytyy em. skaalojen keskipaikkeilta kuin ääripäistä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Iältäsi voit olla kutakuinkin mitä vain, kunhan olet mieleltäsi aikuinen etkä ihan aloittelija ihmissuhteissa (johtunee omasta ikuisesta teini-iästäni, että viihdyn parhaiten itseäni nuorempien kanssa...). Ulkonäkökriteeri on jo ajatuksena niin hassu, etten sellaista ala edes asettamaan.

Fyysisesti sijaitsen tällä hetkellä akselilla Helsinki-Kouvola; hiukan enemmän Kouvolassa mutta aika paljon myös stadissa.

Kysy lisää jos kiinnostaa.

Ikä
57 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia