• Echointhesound
  • 31 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Enimmäkseen harmiton.

Tykkään ihmisistä, ja koukutun hyviin tunteisiin. Kaikenkaikkiaan eläminen tuntuisi kovin ilottomalta jos ei voisi kokea sitä, kuinka hyvältä tuntuu kun kaksi ihmistä haluaa olla toisilleen hyvä. Olen sen kokenut, mutta valitettavasti mikään ei kestä ikuisesti ja annetuista hetkistä vain pitää nauttia. Haluan nauttia niistä hetkistä vielä uudestaan jonkun kanssa.

En pidä ihmisten lokeroimisesta stereotypioiden mukaan, olen arvoiltani liberaali ja vasemmalle kallellaan. Lukion tokalta lähtien rakastunut punkkiin musiikkina ja arvoina, vaikka en enää ulkoiselta habitukselta stereotyyppisestä punkkarista menisi, ja musiikkia tulee kuunneltua laidasta laitaan. Sitäpaitsi DIY-mentaliteetti on aivan mahtavaa!

Olen vakituisessa duunissa ja elelen "unelmakämpässä" Kalliossa. Töistä en jaksa pahemmin puhua, ja onneksi omassa kaveripiirissänikin ollaan enemmän kiinnostuneita siitä mitä ihmiset tekee vapaa-ajallaan. Sen on huomattavasti mielenkiintoisempaa.

Mitä siis teen vapaa-ajalla? Pelaan käsipalloa ja futista, soittelen bändissä vuoroin rumpuja ja bassoa, suunnittelen budjettireissuja (sohvasurffaus on mukavaa, myös majoittaminen), käyn keikoilla, osallistutaan kaupunkitapahtumiin kuten ravintolapäivä ja tulee sitä käytyä joskus katsomassa futista ja käsipalloa katsomonkin puolelta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen ensimmäisen kerran tavatessa aivan varmasti mielettömän hermostunut ja ujo, mutta jos jaksat katsoa vielä sen alkujännityksen taakse niin huomaat että oon kaikenkaikkiaan mukava mies. En vain ole sitä tyyppiä joka tulee baarissa kehumaan spontaanisti kauniita silmiä, tai avaaman keskustelua jollain yhtä nokkelalla iskureplalla.

En voisi millään kirjoittaa tähän kaikkea. Toivottavasti joku ihana ymmärtäväinen, semihippi, musiikista tykkäävä, ei itseään niin vakavasti ottava, mustan huumorin ystävä ja spontaaneista ideoista innostuva tyttö laittaisi viestiä.

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa