Astasi_, 33v

Helou!

Miten mie imartelisin itseäni tarpeeksi mutten kuitenkaan liikaa? Tai millä teen vaikutuksen sinuun ilman että ekan "vikani" ilmestyessä et säikähdä? Hmmm, hankalaa... :D No, yritetään.

Eli minä olen 22-vuotias, asun Kotkansaarella, opiskelen kokiksi aikkarilla, minulla on 2 kissaa sekä 3-vuotias tytär. Joko riittää? :P

Luonnettani kuvaavat mm, seuraavat sanat: räväkkä, pirtsakka, utelias ja äänekäs. On paaaljon muutakin, kuten ajoittain ujo, millä minua on kuvailtu tai millä kuvailisin itseäni, mutta tuossa ehkä tärkeimmät?

Arvoistani sen verran että perhe ja ystävät ovat tärkeimmät maailmassa, mikään (ainakaan tällä hetkellä) ei mene heidän edelle. Arvostan rehellisyyttä, aitoutta ja maanläheisyyttä, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin pintaliitäjät tai ihmiset jotka vetävät aina maskin päälle tiettyjen ihmisten kanssa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Harrastuksia ei tällä hetkellä ole kun elämä ollut sen verran hektistä tässä kun on ollut muuton, koulun, tyttären ja ystävien kanssa tasapainoilua :)

Mutta hei, jos kiinnostus heräsi, pistä viestiä! En laita tähän nyt enempiä ihannekumppanista, koska sitä ei ikinä tiedä mistä jää paitsi jos lokeroi ihmisiä :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
33 v
Etsin
Naisia ja miehiä
Asuinpaikka
Kotka
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: