• Rii179
  • 30 vuotta
  • Jyväskylä
  • Nainen etsii miestä

Tutustutaan? :)

Aloitetaan sillä etten ole aivan varma mitä etsin. En edes usko että mulla on jotain tiettyä miestyyppiä jollasen haluaisin löytää. Arvostan miehissä kuitenkin huumorintajua, luotettavuutta, rehellisyyttä, sitä että aidosti kuuntelee toista, eikä koskaan vähättele toisen tekemisiä tai sanomisia. Siinä muutama.

Tällä hetkellä asun maalla lähellä Jyväskylää, syksyllä jo kenties kaupungissa. vielä en ole löytänyt paikkaa tai muutakaan mikä saisi mut yhdellä samalla paikkakunnalla pysymään. Ehkä joskus sekin tapahtuu :)

Jos jotain omasta elämästä voisi kertoa niin olen villeimmän kauden elänyt, mikä ei kuitenkaan tarkota ettenkö tykkäisi käydä ulkona ja juhlia aamukuuteen, käydä festareilla tai lähteä rannalle pussikaljalle. Se ei vaan ole jokaviikonloppuista. Nykyään arvostan sitä että ympärillä on ihmisiä joihin luottaa ja joista välittää.

Muissa ihmisissä kiehtoo tietynlainen taiteellinen luonne, positiivisuus ja sosiaalisuus. Tahdon löytää miehen joka saa perhosia vatsaan ja jota ei saa mielestä. Tai edes uuden tuttavuuden jonka kanssa vaihtaa ajatuksia :)
Rohkeasti siis viestiä tulemaan!

Ikä
30 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Jyväskylä
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!
Asun
Lapseni kanssa
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu